Теперішня влада втілює в життя усі провальні плани Януковича

0
90

Нинішня влада активно запроваджує в життя усі найбезумніші плани клану Януковича. При цьому, більшість із них негативно сприймались і сприймаються населенням, однак, вінницькі кровосісі протягують їх як “патріотичні” і “безальтернативні”.

Так, згадайте як перед “ЄВРО-2012” носилися з ідеєю перейменувати міліцію в поліцію. Тоді усім світом потішалися, що тепер медиків переназвуть у педи***в. Смішною була і уніформа, яка передбачалася поліції (вигляд нових поліцейських від Азірова міг хіба що насмішити). Але, після майдану, провели ребрендинг ідеї, і поліція зовнішньо нагадує американських копів. Частина народу схавала…

Масовий спротив викликали і спроби “адмінреформ”, які були спрямовані на пограбування усталених адмінодиниць, і переділ їх під потреби великих латифундистів та нафто-газових корпорацій. Не зважаючи на адміністративний тиск, наслення масово упиралося змінам, і “реформу” тоді призупинили. Нині ж її незаконно протягнули через парламент, принісши у жертву людей у дивній провокації під ВР. ПОчали хавати і це.

Разом з адмінреформою кровосісі Донбасу насаджували “оптимізацію шкіл” і “реформу освіти”, яка полягала у радикальному скороченні кількості шкіл, і закритті фактично усіх шкіл по селах. Ініціативна ригів тоді викликала шалений спротив громадськості. Однак, зараз “реформу” по-тихому впроваджують. Мої земляки пишуть, що на 20-тисячний район з нового року залишать лише 2 школи у райцентрі. Вчитись діти будуть у 2 зміни, класи збільшать до 40 чоловік. Про якість освіти годі й говорити у таких умовах…

“Оптимізують” також і медичні заклади. Тобто, їх просто закривають через “непотрібність. Принаймні, так вважають високі чиновники від влади. При цьому, закривають і розформовують кваліфіковані заклади. Наприклад – для залізничників. Це специфічний профіль, і на краю області подібні медичні установи вкрай важливі для оперативного лікування важких пацієнтів. Однак, наша влада вирішила, що прибутку від них немає, вони “проїдають” бюжет, а тому їх варто закрити.

Не менш зацікавлено урядовці ведуть перемовини про продає землі і надр іноземним корпораціям. Ще Янукович і Азіров хотіли розпродати аграрні землі іноземним латифундистам. Не менше їх цікавив продаж нафто-газових родовищ “Шеллу” і “Шеврону”. Тоді це викликало масовий спротив населення, яке жило на цих землях. Нині Порошенко і Яценюк хочуть провернути ці проекти як “патріотичні заходи для інвестування в економіку”.

“Пакращення вже вчора” – головне гасло нового режиму. А ви думаєте чому старих ригів і злочинців ніхто не люструє і протягує на керівні посади? От-от. Саме через те, що вони вміють придумати схему, як украсти мільярди. Але не на благо нації і держави, а на рахунки головного кондитера та кроля країни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here