Медики ігнорують проблеми політв'язнів за вказівкою прокуратури

0
83

Ми ж, коли Ігор Мосійчук був ще на волі, а Богдан Тицький вже в лікарні з поламаною мусорами рукою, подали депутатське звернення до прокуратури щодо вчинення злочину двома лікарями.

Перший лікар – це той, якого 31 серпня приїхав на наш виклик в Печерське РОВД, але, переговоривши по телефону з керівництвом катівні, поїхав геть, не надавши Тицькому ніякої допомоги.

Другий лікар – той, який 1 вересня в лікарні швидкої допомоги надав висновок, що Тицький може перебувати в ІТТ, де йому можуть надати допомогу. Але з’ясувалося, що в ІТТ нема медичної частини, а навіть якби й була, то Тицький потребував операції. На сьогодні Богдан вже майже два місяці перебуває в лікарні, був прооперований.

До звернення щодо злочинів медиків, ми додали фото-, відеодокази.
Але ось прийшла відповідь з прокуратури, шо наше звернення, блять, “не містить необхідних даних, які б свідчили про наявність у діях лікарів ознак кримінального правопорушення, які охоплюються поняттям злочину”.

Ну нема ознак правопорушення в тому, шо лікар здриснув з місця виклику в той час, як там вже понад 8 годин допитували Тицького з поламаною рукою. Відео – не доказ. Злочину – нема.

Ну нема ознак правопорушення в тому, шо інший лікар не сказав, що в Тицького потрійний перелом зі зміщенням і він потребує операції. А сказав, шо він може утримуватись в ІТТ і необхідна допомога йому надана.

Зато, блять, є ознаки злочину в діях Славка Бойка, який ішов з Арсеналки і зустрів друзів біля Будинка офіцерів, де й був спакований, побитий і провів півтора місяці в неволі, вийшов під величезну заставу і невідомо скільки ще буде під судом.

Тетяна Близнюк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here