Спекуляції Кремля на керівництві ІДІЛ не отримали підтримки в Європі

0
83

Доброго ранку мої спортивні та соціально-активні друзі!

Надворі нарешті понеділок, знову натхненно приступаємо до праці на благо своїх рідних та близьких. Тиждень обіщає бути інтересним та напряжонним, хотя втайні усі мечтають про настання скучних і нецікавих часів. Заварюєм собі ранковий кохве ілі утренній чай, та смотрім, шо в нас новенького-цікавенького.

У ростовському Донецьку пока без ізменєній – сьогодні процес над Надєю Савченко продовжиться, виступатимуть очередні лжесвідєтєлі, а адвокати привично подвергатимуть їх умственним істязаніям. Сама Надя почуває себе бадьоро та сохраняє бойовий дух, як і положено воїну в бою. Побажаєм їй витримки та доброго здоров’я.

Тєм временєм у світі обозначилися дві гарячі точки і одна холодна. Холодна точка – це безусловно Крим, де весь вікенд кримчани провели романтично – зажигаючи лампадки перед парадними портретами Хуйла. Повалення опор ЛЕП у Чаплинському районі визвало вполнє ожидаєме остєрвенєніє в Москві, на шо Київ грозно відповів полним разбродом і шатанієм. Пока в Кремлі питалися сообразить шо воно й до чого та як реагірувать, хунта проізвела ряд енергічних і взаімоісключающих дєйствій, вводя протівніка в дальнєйшеє отупеніє. Єдінодушіє наблюдається лише в рядах небайдужих громадян, которі кримчанам щиро співчувають, а поводу окупантов іскреннє злорадствують.

Таким образом, протягом цього тижня битва малахольних із шизофреніками загостриться, всім інтєресно чи догадається Хуйло отключити Україні газ. Єслі догадається, в бой плюясь і матєрясь вступлять європейці, за якими азартно потираючи руки подтягнуться американці і сюжет про анексію Криму заграє новими яскравими барвами. Як і сюжет про енергонезалежність України.

Вообще-то дід щитає, шо нашим ученим слід почухати потилиці, напружити мозги і винайти генератор, який би пітався енергією обращонних в сторону власті прокльонів небайдужих громадян. Тоді би Україна засяяла електричними вогнями та назважди забула про веєрні відключення електроенергії. Наіболєє кмітливі з бізнесменів наладили б виробництво мініелектростанцій, які би придбали усі українські родини і стали би повністю енергонезалежними від держави. Ото встав сільський дядько вранці, вийшов на двір і дивиться, шо в хліві лампочки якось слабо світять, худоба почувається некомфортно. Матюкнув два-три раза Сєню, обложив хуями Пороха і порядок – генератор гуде, електрики хоть одбавляй, корови сито мукають. Та і власть би знала, шо трудиться не напрасно. Привично совершая всяку херню і визивая гнів граждан забезпечує таким образом і енергетичну незалежність держави. А гражданє, йдучи на вибори старалися б ізбрать таких проходімцев, матюкаючи яких остаточно утвердили б за Україною лідируючі позиції в світі в області експорту дешевої електроенергії. Патент би канєшно тут же викрали китайці, но за кордоном такі генератори були б малорентабельними. Бо так як українці клясти власть не вміє ніхто в світі. Тут би ми були монополістами. Осталося лише генератор винайти.

Но повертаємось до упом’янутих више двох гарячих точок, одна з яких Сирія, а друга Брюссель. У Сирії Хуйло продовжує бомбометанія, а в Брюсселі віздє шукають тірарістов. Наіболєє догадливі з європейців начали замислюватися чи нема тут якоїсь взаімосвязі і чи не простежується причинно-наслідковий зв’язок. Та шукаючи тірарістов подозрітєльно поглядують на Хуйла. Американці ненав’язчиво намекають європейцям, шо їхні подозренія небезпідставні.

Хуйло же в свою очередь всячеськи роздуває щоки і намекає, шо в руководстві Ісламського государства імеється широко разветвльонна агентурна сєть Кремля. Та питається впарити Западу ці намйоки в обмін на любов і сотруднічество. Запад, єстєственно, Хуйлу не вірить і воспринімає його предложенія любві та дружби в качестве неприкритого шантажа. Презідєнт Франції мсьє Олланд рішив розузнать конкретнєє, насколько намйоки Хуйла основані на реальних фактах. Та начав сбліженіє з Хуйлом інтєресуясь його агентурной сєтью та достовірністю даних разведки. Бундесфрау Меркель та Барак Хусейнович проти такого збліженія не возражають. Хотя і в Берліні і в Вашингтоні впевнені, шо Блядімір Блядімірович привично блефує і за його намйоками нема нічого существенного, кроме животного ужаса перед майбутнім.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас.

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here