Солдати все ще потребують підтримки свого психологічного здоров'я

0
63

день 94 – день утеплення і підготовки до Покрови

1) Сьогодні з радістю підготував і здав у стройову частину рапорт про заохочення бійців до Покрови і Дня Захисника України:).
Чотири сержанти й три солдати отримають грамоти і подяки перед строєм батальйону. На щастя, вже ідентифікував майже всю роту і можу з чистою совістю вписувати прізвища військовослужбовців, що заслуговують на заохочення і на радощах не нажруться і не посоромлять роту в той же день.

2) також сьогодні почали утеплювати ту частину казарми, де живе наш підрозділ. Нелегка справа, скажу я вам, доставити людей на висоту другого поверху (метрів 8) з двометровим шматком клейонки і буд. степлером. Краз + драбина і почали маслать. 20 метрів матеріалу, кілька зіпсованих комплектів термобілизни – і майже цілий поверх утепленої казарми радує око і вже гріє солдатські дупи

Маленькі побутові позитиви типової армійської частини
Більшості читачів це видається дрібницею, але для сотні солдатів – питання здоров’я і нормального пчихологічного стану. Відповідно і я особисто через цю ж призму сприймаю кожну подію в батальйоні. Коли немає здавалось би стандартних зручностей цивілізації, постає зовсім інша шкала цінностей і приорітетів))).

Роман Доник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here