Саакашвілі наступив на хвіст "донецьким"

0
76

Останні “потуги” Міхеіля Саакашвілі в боротьбі з контрабандою в Одеському порту, як виявилось не були спонтанні. Правда основною ціллю “роботи” ставленика президента була не сама контрабанда, а «мозолячий око» своєю мегаприбутковістю «7-й кілометр».

Безконтрольні прибутки «храму торгівлі» у вигляді оренди сягають чверті мільярду доларів щомісячно, а бізнес-структури, що контролюють ринок міцно пов’язані з нардепами екс-регіоналами Опозиційного блоку.

Здається, такий порядок справ не дуже подобається відомому своєю підприємницькою “чуйкою” квартиранту з Банкової, але, безперечно, за цукерки з таким лакомим шматком ніхто не схоче розлучатись.

Сьогодні про те, що «7-й кілометр помер» затрубили всі СМІ. Дійсно, без контрабанди цей торговий майданчик може взагалі втратити актуальність і перетворитись на склад старих іржавих морських контейнерів.

Та чи дійсно в контрабанді справа? І чи не станемо ми свідками чергового делікатного віджиму «7-го» Новою владою?

Дивлячись на те, що робиться в Генпрокуратурі та у Верховній Раді, і розуміючи, що методи роботи при Януковучу успішно використовують і зараз, можна сміло спрогнозувати послідовні кроки розширення бізнесу головної людини України.

Дуже хочеться помилятися у своїх прогнозах, але поки що факти говорять лише про зворотнє.

Роман Засуха