Росія шантажує світову спільноту сирійскою війною

0
81

Доброго ранку, мої невгамовні друзі!

Сподіваюсь, всі ви здорові і бадьоро та рішуче заваривши собі хто чай, хто каву, строго подивилися на календар. Так, надворі середа, а на обрії знову бовваніє п’ятниця. Шо поробиш, такова особенность п’ятиденного робочого тижня. От би дожити до чотириденного… з триденним вікендом. І шо собі думає отой Ґай Райдер з Міжнародної організації праці, ума не пиложу… Ну ладно, поработаєм пока з дводенним вікендом. Но починати робочий день безоглядно кидаючись у вир труда не варто, сначала нада осмотреться. І шо ми бачим?

Ми бачимо, що в ростовському Донецьку вчора знову спробували завести старий затраханий мотор російського правосудія, мотор трохи побулькав, кашлянув, випустив клуби дима і знову заглох. Суд над Надєю Савченко перенесено вроді на 22 вересня і вестимуть оте діло три судді. Один ніяк не справиться, бо судити Надю робота трудна і неблагодарна. А в трьох суддів більше шансу уложиться в три дні і винести Наді в п’ятницю, 25 вересня, оправдатєльний приговор. Шоб світ присів від неожиденності, а у вівторок 28 вересня Хуйло вийшло на трибуну ООН в ореолі царя-освободітєля.

Но Хуйло в ореолі царя-освободітєля не вийде, хотя на трибуну ООН скоріше за все взойдьот благосно улибаясь. Держа в руке башмак Хрущова і з кузькіной матєр’ю на губе. Шоб кузькіна мать звучала весомеє, Хуйло затіяв у Сирії тупу КГБшну разводку і надіється, шо Обама в іспуге сяде на жопу і умоляюще воззрітся на Хуйла: “Памагі, царь-батюшко, с ІГІЛом розобраться, самі ми нє справімся”.

І тагда Хуйло довольно улибаясь расстєгньот ширінку і покаже шось ІГІЛу таке, від чого тірарісти виздихають в остром приступе комплексу меншовартості. Но Хуйло ізвесний аматор гібридного сексу, для настоящого соітія в нього кондіції нє тє, тому і воювать всерйоз у Сирії вряд лі наважиться. Хотя було би харашо. Революція 1917 года получила такий остєрвенєлий размах тоді, коли многомільйонна армія задала собі вопрос: “А за что, собственно, воюєм?”. І коли почула в ответ “За проліви!”, то начала вішать охвіцеров. Воювать за проліви харашо сидячи в кафешці і читаючи бодрі сводки новостєй з тіатра воєнних дєйствій. А не подихаючи в окопах від дизентерії.

На цей раз Хуйло предлагає руссо-ваті воювать даже не за проліви. А за 50-річну неапетитну жопу Башара Асада. Жопа Асада постєпенно стає іконою істінного русскаго патріота, і істінний русскій патріот готов оту сраку защищать до послєднєго комента в однокласніках. Но воювать по-настоящому в Сирії, непонятно з ким і проти США… “За проліви” воювать дурі хватило на чотири роки. Інтєресно, наскільки дурі хватить воювати “За жопу Асада”.

Хуйло наверняка надіється, шо в Сирії всьо закончітся іспугом Обами, він зробить йому саячку і усадить за стол переговоров. Но а єслі Обама не іспугається, і не сяде? Тагда шо? Об етом Хуйло якто не подумав. Не подумав, шо не все у світі завісіт від його желанія, но веліка опасность, шо Росію в ту сирійську груповуху таки втягнуть. Однако, предварітєльно повернуть к Башару передом, а к ІГІЛу задом, нагнуть і прикажуть нюхать пісок.

Затіяна Хуйлом у Сирії малєнькая спецоперація наверняка визиває у сєдовласих ветєранов ЦРУ приятні ностальгічні воспоминанія про дні билой слави. Коли вони получали награди і великі дєнєжні премії за втягування СССР у бездумні і бессмислєнні регіональні конфлікти. Січас оті ветєрани консультірують молоду поросль американської разведки, которим не терпиться превзойти сивочолих лицарів плаща і кинджала. Хуйлу же про епічні провали СССР у школі КГБ наверняка не розказували, його годували байками про епохальні победи. В результаті яких СССР нажив собі врагов по всьому світу, а в ітоге кряхтя та чортихаясь відповз на свалку історії.

Попитка гальванізації СССР з його КГБшними штучками по суті лише агонія дохлой імперії. І на цей раз виступлєніє Хуйла в ООН визове лише саркастичні улибки та мегатонни талановитих і не дуже фотожаб. Микиту Хрущова в його врем’я воспринімали в ООН значітєльно серйозніше, бо в нього у руках, кроме історичного башмака, була ще й третина світу та мощна самодостаточна держава. В якій Кобзону у голову не приходило просити собі візу для лєченія на Западі.

Но Хуйло, якому нічого умнішого за пеніс Медведєва в голову ніколи не приходило, возомніл, шо може прийомами мелкого уголовніка шантажірувать весь світ. Возомніл іскреннє, а тепер щиро удівляється, чого Обама не хоче обсуждать із ним животрепещущі вопроси розділу сфер вліянія. Хуйло реально не понімає, шо не може ж главврач психлікарні обсуждать з буйнопомішаним пацієнтом вопроси управління клінікою. Но у шизофреніков бувають періоди, коли вони імітірують нормальность і Хуйлуша тоже побуйствував на сході України, потом наложив какашок у сирійській палаті і затих перед дверима главврача. Вождєлєнно дивиться на солідну табличку “Обама” і жде, шо його впустять для сійрозного разговора.

Однако, надєжди ці тщетні. Главврач чотко сказав – пока Хуйло за собою не убере, не вимиє підлогу і не приведе все в образцовий порядок, разговара не буде. А пока марш до нормандських санітаров.

В шизофреніка Хуйла, який вже півтора року ожидає під прийомною Обами є два варіанта дєйствій: продовжити засирати планету, гадячи щоразу в разних палатах і наївно надіючись, шо серце Обами смягчітся; гордо удаліться і зачинитися в своїй палаті, не пускати до неї лікарів, не приймати медикаментів та ждать, шо главврача знімуть з должності, а санітаров уволять. І з новим персоналом клініки він вже зуміє договориться.

Однако гарантії, шо новий главврач буде одуванчиком в Хуйла нема. Як свідчить недавня історія, після гуманного Джіммі Картера, який проводив у відношенні СССР політіку “усі-пусі, лиш би нічого не взривали”, прийшов главний дохтор Рейган. Которому було начхать на мнєніє руководства пролєтаріата всього міра. А в Британії після ботаніков-лейбористов Вільсона і Каллагана прийшла хіщна птіца Тетчер. Котора своїм желєзним дзьобом заклювала руководство СССР без усякої пощади і без оглядки на союзніческіє отношенія во врем’я второй міровой войни. Сама, правда, охренєла від результату, бо докльовувать совок явно не собиралася. Само якось так получилося. Так то ж був СССР із СЕВом і з Варшавським договором. А січас, по меткому вираженію міністра Медінського – Рашка-говняшка.

В Хуйла, правда, є своє ОДКБ, но ето, друзі мої, туфта, а не оборонний союз. Фіговий листочок, яким Хуйло собирається прикрить дряблую мошонку Шойгу, і весь світ знає, шо це фікція. Так само, як світ в курсі, шо мошонка Шойгу слабо подходить для дємонстрації государственного велічія Росії. Потому поползновенія Хуйла придать своїй сирійській авантюрі характер международной акції, прикривши її фіговим листком ОДКБ зараннєє обречена на нєудачу. Но Хуйлу об єтом доложить постіснялися і воно питалося із Душанбе пустить міднародному сообществу пиль в глаза. Но міжнародне сообщество в ліце США відповіло Хуйлу: “А нові санкції не хо-хо?”.

Непонятна якась сітуація з тими американцями – думає Хуйло. В учебніках КГБ писали, шо ми всігда американців побеждали, і Задорнов тоже розказує, шо оні тупиє. На етіх двох інтелектуальних глибах – учебніки школи КГБ і репрізи Задорнова – построєна вся внєшня політіка Кремля. Всьо вроді сдєлано в строгом соответствії з їхніми настановами, а ніхрена не получається. Шо же дєлать?..

Дід щитає, шо дєлать нічого не нада, нада сразу з Нью-Йорка летіти в Гаагу. Бо судьба Мілошевича сложилася намного удачнєє, ніж доля Каддафі. А то, шо обстоятєльства смерті Каддафі привели Блядіміра Блядіміровича в животний ужас, то це медичний факт. Учора Хуйло в очередний раз підтвердив цей факт в Душанбе. Де ляпнув на засіданні того самого ОДКБ, шо єслі би не помощ Росії, то сітуація у Сирії була би хуже, чим у Лівії. Хуйло наверняка іскренєн в свойом мнєнії, шо сітуація у Сирії, яка нагадує ад кромешний, краща, ніж у Лівії. Де канєшно тоже положення далеко не райське, но всьо же нєсравніме з сирійською. Но в Хуйла в голові міцно засів отой Каддафі. І похоже, Хуйло убідив себе, шо після Башара на очередні срака Хуйла. Отсюда і сакралізація жопи Башара, як одной із главних ценностєй русскаго міра.

Дід сподівається дожить до того часу, коли масово іздаватимуться могографії серйозних дослідників на тему “Животный страх как доминанта внєшнєполитической доктрины Российской Федерации накануне ее упадка”. Но шоб дожить до цих часів нада буть здоровими, а для цього регулярно займатися спортом і вести активний образ жізні.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here