Російські опозиціонери почали спекуляції на етичних претензіях

0
88

Зараз є три питання на котрі треба собі дати відповідь.
Безліч російських опозиціонерів , і не тільки російських починають закидають нам етичні претензії.
Перша . “Українці озлобили проти себе жителів Криму відрубивши їм світло. Вчинили негуманно, там же лікарні та діти. Ми втратили їх любов.” А чи була вона? Ви тільки пригадайте їх пости, заклики та відношення до нас. Не шукай любові у скаженого звіра. він все одно тебе вкусить. Що до проукраїнських кримчан, то вони всі зрозуміли, що це необхідність. Війна ж гібридна.
До того ж Джемільов зараз сказав, що ми відремонтуємо одну леп і по ній дамо 200 квт в Крим. Це буде достатньо для лікарень. А інше то вже їх проблеми . Хай там ділять їх між собою. Хай вимагають від своєї влади, а годувати забезпечувати ворога світлом не варто. І це буде для них кістка. Хай ділять на всіх.
Друге. В Крим перекинули солдат, але то не обов’язково на нас. Крим проміжна база для Сирії. а там Путін готує велику наземну допомогу для Асада.. Хай летять.
Третє. “Гуманність до збитих льотчиків.” Їх розстріляли ще в небі сирійські повстанці. Ті, котрі на собі вже відчули бомби з цих літаків. Як їм відноситися до тих, хто їх вбивав? Вони не підписували статус про військовополених. А ще одно хочу сказати. Зраз йде війна. Якщо цим льотчикам би Путіна наказав бомбардувати наші міста, вони б це робили. Тому вибачте, я вдячний Туреччині та сирійським повстанцям, що вони їх вбили, значить ці два льотчики не зможуть більше кидати бомби на Україну ніколи, а можливість така є.
ТО що ще поговоримо про гуманізм?Чи треба було віддати їх Путіну, щоб вони ще політали? За ними вже гелікоптери прилетіли. Коли мені кажуть, що в них є родичі, в мене встає питання – у тих кого, вони бомбили , простих громадян теж є родичі?

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here