Російська пропаганда готує нові провокації до зустрічі Росії та ООН

0
114

Доброго ранку, друзі!

Не встиг розпочатися трудовий вівторок, як у кінці тижня знову явственно замаячила п’ятниця. От як прикажете працювати в таких сложних умовах? Але ми й не такі перешкоди долали, спокійно заварюєм хто чай, а хто каву і читаєм очередний дідовий обзор. А потім дружно концентруємося на трудових свершеніях, дивуючи колег возврозшей проізводітєльностью труда. І ставлячи работодатєлєй перед нєізбежностью підвищення вам зарплати. Бо секрет економічного процвітання держави простий – заможність обеспечується не в боротьбі за дешевизну товарів і робочої сили, а в сраженіях за високі доходи граждан. Яким пофіг високі ціни, бо працюючи вони багато заробляють, дорожать роботою і стараються працювати ще краще. Надіюся, ваші работодатєлі цю азбучну істину понімають.

От хунта, а также її політичні опоненти цього простого секрету ще не розчовпали, тумблєр в їхніх головах по-прежнєму находиться в совковом положенії. О чом в часності убедітєльно свідчить содєржаніє предвиборних плакатів на вулицях наших міст. Щодо тєкущої ізбіратєльної кампанії дід висказуваться по существу не хоче, тим паче не буде агітірувать за кого би то не було. Но проста сільська логіка підказує нам, шо ніхренашечки наші політіки за істєкший після Майдану період времені не навчилися. Чого дід робить такий вивод? Об’ясняю.

Єслі взять передвиборчу агітацію, то совершенно очевидно, шо в політику продовжує пхатися подозрітєльна публіка, відмінною особливістю якої являється удручающе низький культурний рівень. Бо люди, які мнять себе політтехнологами, подло і дуже успішно пользуються малообразованностью ліц, які мнять себе політіками. І ті й другі безнадійно застряли в 90-х, та іскреннє полагають, шо ізбіратєлі в основній своїй масі інфузорії, котрі реагують лише на чуственні раздражітєлі. Жодної агітації, яка б поважала громадян та апелювала до їхнього інтелекту, дід не помітив. Все сплош пугалки про нєізбежний апокаліпсис, єслі ми не віддамо свої голоси за того чи іншого “спасітєля”. А задай тому “спасітєлю” простий вопрос: шо робити з горами сміття, які виросли навколо наших міст, то він буде мекати і бекати, несучи беліберду, шо чисто там де не смітять ілі обще рассуждая про опит цивілізованих стран. Но так ніхренашечки нічого толкового і не скаже. А тим паче нічого не зробить. Хотя відповідь проста і очевидна: мусоропереробка – це потенційно високодоходний бізнес. Дайте людям можливість заробляти на цьому гроші і ви скоро клаптика паперу чи пластикової пляшки на узбіччі не знайдете.

Так і в усьому іншому – стимулюйте економічну активність громадян путьом надання їм надійної можливості заробити гроші, і люди вам гори звернуть (хотя нє, гори чіпати не нада)… і сміття приберуть, і автобани набудують, в общем – у історично стислі терміни перетворять країну в процвітаючий сад.

Но поскільки балотірующіся кандідати вважають нас безмозглими амебами, то й дід дасть їм оцінку не заботясь о політкоректності – всі вони малахольні. І політтехнологи правильно роблять, шо деруть з них за дебільну рекламу великі гроші. Дурний платить двічі, а в случаї наших політіков – перший раз на політрекламу, а другий раз адвокатам, відсужуючи арестоване майно. Стада бегущіх по граблям політіков кількісно не зменшуються, що й дає дідові підстави сильно сумніватися в їхніх умственних способностях.

А вообще-то наш політікум – герметичний акваріум, де плавають разні екзотичні рибки, повзають равлики, а з-під пластикових камінців зиркають оченята опозиційної флори і фауни. Всі вони бачать народ через скло акваріуму та іскреннє полагають, шо іменно вони і є справжніми господарями всієї квартири. Мешканці ж квартири удівльонно спостерагають за баталіями, які врем’я от времені вспихують в тому акваріумі, потом зітхаючи вичерпують сачками дохлих, або особенно знахабнілих особей та спускають їх в унітаз. І сперечаються чи не пора помінять воду. Бо якась вона мутна й несвіжа. От у сусідніх квартирах в акваріумах красота – рибки там їдять корм і вдячно виляють барвистими хвостами. А в нас у тій зловонній жижі мутірують все сплош якісь дикі рептилії, які від’їдаються до нєвероятних розмірів, виповзають з акваріуму і намагаються обгадити кухню, розносячи сміття в спальню і прихожу. Дід думає, шо така пора наступає, воду рано чи пізно прийдеться міняти. Може у свіжій воді в наших політіков тумблєр переключиться в правильне положення і вони поймуть своє істинне місце в житті квартири. Поймуть, шо їхня главна задача служити комфорту та хорошому настрою мешканців, а не бути джерелом вічних тривог, примушуючи нас тримати напоготові молотки, кувалди, протигази і шини.

Воду в акваріумі поміняти непросто, але цілком можливо. І цю операцію регулярно проводять в усіх квартирах, які розташовані в західному крилі нашого будинку, тому там в основному чистота й порядок. От у східному крилі находиться комуналка, де про гігієну вообще й думать забули, тому у тій смрадній атмосфері й появляються мутанти типу Хуйла.

Тепер плавно переходимо до міжнародних новостєй і первим ділом дід обращає пристальну увагу на ростовський Донецьк, де сьогодні відбудеться відкрите слушанія в справі Наді Савченко. Наступне состоїться 29-30 вересня, і ми зрозуміємо чому так, єслі ми вспомнимо, шо 28 вересня Хуйло собирається шось варнякати в ООН. Отсюда задача – обеспечить Хуйлу варнякання в комфортній атмосфері. С етой целью, учитуючи потенційний резонанс від процесу над Савченко, Кремль кинув в ростовський Донецьк всі возможні сили, які гасають з виряченими очима, шоб потом ніхто їх не упрекнув в нєдостатке служебного рвенія.

Місто оточене войсками, розвернуті системи ПВО, приміщення, де проводитиметься суділіще окружається посиленими подраздєлєніями ОМОНу, которим не дали виспатися і заставили з ночі вставать по тривозі, надівать броню, оружіє і з озабоченими ліцами заступать на бойове чергування. І вся оця катавасія лише для того, щоб создать нужний антураж перед виходом на сцену главної укропської злодєйки Наді Савченко. Котору з помпою везуть з Новочеркаська і охраняють її так, шо Хуйло може позавідувать.

Ще вчора в ростовський Донецьк з’їхалися всі, кому положено, наблюдатєлі відмічають чопорні фігури западних діпломатов та ушлих журналістов. Діпломати прибули в Донецьк із вполнє очевидними зловісними намірами – написать своїм правітєльствам секретні отчоти про побачене і заодно зробить собі пару селфі. Шоб хвалиться потім рідним та близьким, шо лічно бачили до якої стєпені абсурду можна довести правосудіє, єслі його насаждать среді незрілих і диких народів. Там же з хитрими улибочками швендяють українські консули, які переводять своїм іностранним колегам суть проісходящого. Дід не сумнівається, шо переводять правильно.

Судді городського суду зранку прокинулися відірвавши важкі голови від на мокрих від сліз подушок і поминутно причитаючи “мама”, собираються на роботу. Собираються з важкими предчуствіями. Як перед невивченим вирішальним екзаменом. На роботі їх ожидають московські куратори і долбодятли з ФСБ, які із повишеним служебним рвенієм клюватимуть суддям мозг. Бо ставки сильно високі – нада проводити слушанія так, шоб царь-батюшка не відчував дискомфорту піднімаючись на трибуну ООН. А як же ти отому царю комфорт обеспечиш, єслі діло шито білим, а подсудіма попалася якась совершенно непокладиста. Ще й пользується любою возможностью, шоб попрать честь і достоїнство глави государства россійскаго. А тут іще й адвокати плетуть свої хитромудрі інтриги, злорадно потираючи долоні та інфернально улибаясь. Хер ти їх поймеш, де оті адвокати тебе надурять – грусно думають судді, нядягаючи через голови свої театральні мантії.

В общем, масовка готова, реквізіт розставлений, декорації соответствующі, публіка займає місця в глядацькому залі. Главна героїня, Надя Савченко, по сообщеніям адвокатов, почуває себе добре, настрій рішучий і бойовий. Сьогодні предполагається її виступ, вніматєльно наблюдаєм.

На самій Генасамблеї Хуйлу существенно потрепають нерви, бо Хуйло умудрився основатєльно отлічіться у всіх главних траблах современності. Зараз многі наші політолухи сокрушаються, шо проблема Сирії затуляє преступлєнія Хуйла в Україні, Хуйло зробив отвлєкающий маньовр, всьо пропало, нас слівают. Чуш собача, бо фішка в тому, шо Хуйло, основатєльно ув’язая в сирійському вопросі, не на шутку возбудив ряд стран, які в українському питанні достаточно стримані. Таким образом, коло противників Хуйла в світі шириться, Хуйло безусловно геній, бо посилити ряди традиційних западних союзників України ще й близькосхідними недоброжелатєлями ето нєчто. Ну а враг моєго врага…

Так, например, Ізраїль, який наблюдає за українськими собитіями достаточно отстраньонно, не може зберігати спокій, дивлячись як Хуйло в чоботях залізає зарослі ізраїльського малінніка. Беня Нетаньяху не видержав, злітав у Москву, о чом-то поговоріл із Хуйлом по душам, після чого преса рознесла ободряющі сообщенія, шо все буде харашо. Бо Хуйло якоби пообіщав не стрілять в доблесних воїнов ЦАХАЛа, котрі наводять порядок на півдні Сирії духопелячи Хезболлу. То шо слово Хуйла – кремень, знають всі, а настояща ціна увереніям Хуйла добре відома в тому числі і Бені Нетаньяху.

Дід не сумнівається, шо Беня був напоріст і убедітєлєн, як і немає сумнівів, шо Хуйло енергічно бив себе кулачонками в дряблі груди, увіряючи ізраїльського прем’єра, шо все буде добре. Хуйло даже дав приказ начальнику свого генштаба не стрілять по ЦАХАЛу. Начальник генштаба генєрал Герасімов обіщав стрілять дуже акуратно і лише по врагам Асада.

По вираженію ліца Бені хрен поймеш наскільки він повірив Хуйлу, но він на всякий случай потребував від Хуйла дєнєг на пенсії репатріантам. Хуйло тут же согласився, радуючись, шо лєгко отдєлался. Сухий осадок від візиту Нетаньяху – Ізраїль недвусмислєнно і дуже серйозно предостєрьог Хуйла від неосторожних шагов на Близькому Сході. Близький Схід – це мінне поле, куди Хуйло нєосмотрітєльно заліз обома ногами і питається там танцювати калінку-малінку. Но єслі від тої пляски хоч волосинка впаде з голови ізраїльського солдата, то нехай Хуйло пеняє на себе. Як Ізраїль уміє мстити за своїх громадян добре відомо. Невідомо лише як Хуйло собирається в цих условіях защищати Асада. Якого одновременно защищає і Хезболла. Остається уповать лише на філігранность дєйствій зєльоних человечков, которі в принципі ріб’ята акуратні. Правда, можуть і промазати та пасажирський лайнер завалити, но то єрунда.

Дід би хотів застерегти особо ретівих сограждан від ожиданій, шо в ООН Хуйлу наваляють по пиці, позбавлять права вето ілі вручать повістку в Гаагу. Ні, цього не буде, ООН не для того существує. Задача ООН полягає в тому, шоб наочно продємонстрірувать умонастроєнія человечества та відчути главні тенденції развітія ситуації в світі. І ці тенденції безумовно засвідчать, шо Хуйло і вся його держава окончатєльно скотилася в катєгорію отвержених паріїв, на яких прогресивне людство дивиться з подозренієм та огидою. І це сама лучша атмосфера для продовження заранєє согласованного з міровой закулісой плана по оттєснєнію РФ на задворки человечества та позбавлення цього уродлівого дєтіща роздутих цін на нафту високих доходов. Прогресивне человечество остається твердим в свойом решенії, шо ізлішек дєнєг у Москви – угроза миру й смтабільності на планеті.

Сам факт, шо Хуйлу в ООН не дадуть по пиці і привселюдно не обматюкають послужить руссіш-пропаганді підставою верещати про очередну епохальну победу Хуйла. Но ми-то знаємо істинну ціну російській пропаганді, нас цим не проймеш. Цілеспрямована спокійна робота по спусканію режиму Хуйла в унітаз історії продовжується, Хуйло цим усіліям активно допомагає. Нафтоаферісти нє взірая на осінь ціни держать в правильному діапазоні і шлють Сєчіну воздушні поцелуї.

До футбольного мундіаля 2018 осталося около 1000 днів, ФІФА вніматєльно наблюдає і тарабанячи пальцями по столу жде многомільярдних вложеній. А тут ще й ізраїльські пенсіонєри… А пенсіонєри, особенно в Ізраїлі, народ строгий. Не заплатиш – получиш скандал мірового масштаба. А заплатиш, так колічество пенсіонєров в Ізраїлі тут же виросте і наблизиться до кількості населення Китаю. Сложна в Хуйла сітуація… Може лучше сразу того… в петлю?

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас:)

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here