Російська прокуратура не може зважитися на черговий суд над Савченко

0
61

Доброго здоров’я, друзі!

Дід останнім часом вкрай нерегулярно постить свої сільські обзори, і на це є свої чисто житєйські причини. Помимо роботи, хазяйства, петуній і всього іншого, чим пристало заніматься на старості літ уважающому себе діду, в мене є ще і близькі люди. А в цих людей є нехороша манера хворіти, іноді дуже серйозно. В общем, до обичних проблем додалася біганина по різним клінікам, операції і таке інше, не хочу вдаватися в деталі, бо воно вам не нужне. Колись дідова донечка (слава Богу здорова, вся в тата) сказала: “Татусику, я знаю чого ти ніколи не хворієш. Бо мусить же хтось і по аптеках бігати”. Так ось і бігаю, і по аптеках, і по лікарнях. І вас, друзі, вкотре закликаю – ведемо здоровий спосіб життя, займаємося спортом і фізкультурою. Бо здоров’я в аптеках не продається, за здоров’я боротися треба. І боротися щодня. А організм тренувати і гартувати змолоду. Бо ну його к лихій годині оті хвороби. Краще буть здоровими.

Але як би там не було, назло всім скептикам і зневірам, надворі знову п’ятниця. Тож приходимо в приподнятий дух і вмощуємся зручненько. Дівчатка ще раз глянули на себе в дзеркалця, осталися собою довольні. Єслі нада – пройшлися трошки помадою і всьо. Тепер всі довольні і красіві, можна приступать. Приступаєм.

Місцеперебування Наді Савченко в преддверії запланіруваного судилища досі невідоме ні адвокатам, ні її сестричці Вірі. Це явний признак перепуга руссіш-гестапо, бо коли Надя й сестра разом з адвокатами сходяться вместє в одном помещенії, то в Бастрикіна надовго портиться настроєніє, а в Хуйла піщевареніє.

Десятки лучшіх слєдоватєлєй дєнь-ночь місяцями напрольот шили проти Наді діло, потратили на нього кілометри білих ниток, пошили чудєсну справу, а адвокати беруть і рвуть отаку красоту на мелкі тряпки. Злокознєнні люди. Но довго прятать Надю все одно нільзя, скоріше за все 27 липня гестаповцям прийдеться сознаться, де вони її прячуть та допустить до подзащитної її адвокатів. 30 липня ожидається начало судєбних слушаній, у суддів уже січас мандраж, у Бастрикіна тремор, а в Хуйла полноценний налівной гемор.

Єврокомісарша з іностранних дєл Федя Могеріні прислала на днях Паші Клімкіну ответне письмо, в якому уверенним каліграфічним почерком завірила, шо високопоставлені представники ЄС будуть командіровані в Росію для наблюдєнія за суділіщами над Надєю Савченко та Олегом Сенцовим. Справи яких ЄС жостко ув’язує з виконанням Мінського договорняка.

Ваще-то Паша писав письма не лише в ЄС, а і в другі авторитетні організації, а также своїм колегам у Велику сімку. Но первою отвітила Федя, ставим їй плюсік. І ожидаєм відповіді від остальних Пашиних корреспондєнтов. Наші посли в соответствующих странах нєсмотря на літню спеку оділи парадні смокінги та циліндри і ходять по соответсвующим іностранним кабінєтам, шоб прискорить позитивні ответи українському міністру. Товариші посли, дід всьо равно знає, шо ви нишком, щоб ніхто не здогадався, читаєте дідові обзори. Так от, нада собраться і заставить високопоставлених подопечних у странах вашої акредітації, з’їздити на суд над Надєю. А также нагнати туда орди іностранних корреспондєнтов, щоб весь світ побачив сороміцькі місця московського кривосудія. Работайте, екселенції.

Уходящий тиждень облєгченія Хуйлу оп’ять нє пріньос, света в конце тунеля він не побачив. Бо куда воно своєю тупою башкою не ткнеться, віздє бетон і арматура. В лучшем случає срака його кума Мудачука, которий застряв у Мінську і ні туда, ні сюда. Хуйло вопросітєльно дивиться на торчащу із мінського окошка сраку Мудачука, в ожиданії, шо вона його чим-то обрадує. В смислі епохальних достіженій Контактной групи, які йому обіщав Мудачук. Но в Мудачука нічого не виходить. Не получається в бідолахи ніхуяшечки. Во-первих тому, що кум Хуйла редкосний неудачнік і муділа, а во-вторих, Мудачукові протівостоїть чемпіон по упрямості среді мастєров тянуть резіну. Так шо напрасно Хуйло надіється на кумову задницю.

І це ще Порох не достав із рукава свого козирного кума. Бо в Пороха тоже єсть унікальний кум. Якому варто лише рота открить, як Контактну групу тут же хватить груповий кондратій, а Мудачук випрашуватиме у свого охранніка пістолєта, шоб застрелиться. І вообще, Україна багата переговорними талантами, які способні в кратчайші сроки загнать простєйшу проблему в дичайші дєбрі і надьожно її заплутати. А кстаті, куда іщезли з радаров знамениті нєкогда Мороз і Безсмертний? Наверно, до цих пір сперечаються про розподіл місць в парламентській коаліції 2005 року. Нада би собрать, усіх отих геніїв політичних переговорів прежніх лєт в одну шайку і направить їхню дурну енергію в корисне русло. Например, нацькувать їх на Хуйла. Хуйло же привик із западними інтєлігентними політіками общаться. А ти з нашими попробуй.

Все, друзі, времені нема, дід понісся в лікарню. В общем і целом, всьо в світі йде в правильном нарпавлєнії, міжнародна ігра “Отхуярь Хуйла побольнєє” продовжується, нафта дешевшає, дід сітуацієй на міровой арені в целом доволєн. Но должно буде все ще краще. І буде.

І да! Бережіть рідних та близьких. Якто нада вже потроху запроваджувать добровольні регулярні профілактичні медогляди як норму жізні кожного українця. А то затягуємо із своїми болячками хрен зна скільки, а до лікарів ідемо, коли іншого виходу нема. Будьте всі мені здорові! Це приказ!

Приємних вихідних
Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова та всіх наших полонених, помагаєм Армії і читаєм repka.club.
Та слєдім, шоб віздє парядок був! А не те, шо січас

Свирид Опанасович