Російська машина пропаганди замовкла після нових санкцій

0
70

Доброго здоров’я, друзі!

Надворі в нас п’ятниця, многі з вас вже спланували собі вихідні, і дід настоятєльнєйшим образом рекомендує знайти час для тренувань, щоб бути не лише розумними, но ще і здоровими та красівими.

Робочий день в разгарі, но це не значить, шо не можна уразнообразить його тєченіє приятними кофе-паузами. Можна і даже нужно, це покращує настрій і, відповідно, повишає проізводітєльность труда. Тож заварюєм собі хто кохве, а хто чай і смотрім, проісходить в цивілізованому світі і його окресностях.

Вчора на задварках человечества, в заповедном і дремучем уголке Ростовської області, началися слушанія по ділу відьми і колдуньї Наді Савченко. Котора подозревається в тому, шо навела порчу на государство россійскоє і тепер там всьо іде наперекосяк. Слушанія началися бодро, із штрафного удару, який блєстяще виконав адвокат Ілья Новіков. Послє удара Новікова суд в замешатєльстве удалився на совещаніє, розмишлять, чого собственно оті слушанія проходять в Ростовском захолустьє, а не в Москві. Кажеться, ростовські судді с удовольствієм би передали це діло московським колегам од гріха подальше. Бо ану як Савченко дійсно відьма і щось їм ще наворожить.
Одновременно, в Ростові продовжується суділіще над українським режисером Олегом Сєнцовим. Суділіще проводиться тайно, вікна-двері забиті подушками, прокурор і судді общаються шопотом. Тєлодвіженія в залі суду совершаються тоже з предосторожностями, бо раптом хтось побачить і суддям буде перед дітьми неловко. Однако, сьогодні зранку в зал суду привалила пйострая і шумная компанія западних діпломатов, які прийшли з блокнотами, ручками, діктофонами і фотоапаратами. Бо нада ж усе запротоколірувать і задокументірувать. І акуратно подшить собрані матєріали для будущого суда в Гаазі, де рядом з Хуйлом обізатєльно сідитимуть і честнєйші та благороднєйші російські судді з прокурорами.
Тєм временєм, вопроси правосудія все сильніше занімають мірове сообщество, которе задалося ціллю за всяку ціну усадить віновніков збиття малазійського боїнга на скам’ю подсудімих, а заодно ісполнить на нервах Хуйла сложну гітарну композицію з переборами та безжальним тєрзанієм струн. А послє того, як клоун Чуркін в Совбезє ООН привселюдно наложив вето, мірове сообщество з омерзєнієм зажавши носа сказало «фу-у-у-у». Но не вгамувалося, а приступило до реалізації запасного сценарію створення міжнародного трибуналу. Рассматрюються разні варіанти і можем буть спокійні – з Хуйла вони не злізуть і по полной програме оторвуться, нє щадя його тонкой душевной організації московського сцарька.
Стривожившись грусними перспективами Хуйло для прояснєнія обстановки визвав до себе печальну лошадь Лаврова. Лошадка послушно сказала «іго-го» і цокая копитцями поскакала кремльовськими коридорами, нєся в папке дані про нові компанії і ліца, проти яких об’явлені свіжі санкції. Із-за угла навперейми Лаврову в крайнєм возбуждєнії вискочив глава Роснєфті Сєчін: «Що дєлать, Сірожа?» – тремтячим голосом поінтересувався главний ворюга нєфтяной отраслі. «Американци только што об’явілі Роснєфті і всєм дочернім компаніям санкції. Шо ето значить?». «Ето значіт кірдик» – печально буркнув Лавров і поцокав копитами дальше, успокаювать царя-батюшку. Сєчін вернувся до себе в кабінет, глянув на динаміку цін на біржі, послє чого уставився в окно сповненими сліз глазами. Сьогодні йому, як і многім, очень многім в Москве, остро захотілося забухать і хоть на врем’я забуться.
Но дід не здивується, єслі сьогодні якийсь прес-алкаше Роснєфті вийде до преси і дурнувато улибаясь заплєтающимся язиком сообщить, шо санкції …ік… нікак не скажуться на работе …ік… Роснєфті і його дочре… дорче… тьфу ти… дрочерних компаній.
Руссіш пропаганда сьогодні якто подозрітєльно тихо здулася і перестала намекать читающій і смотрящій публіці, шо Хуйло і Обама… ну ви понімаєте… Украина обмен на Іран і всьо такоє, в общем ми всєх переігралі і всєх поімелі. Сообразили видно, шо в цих обстоятєльствах такі намйоки звучатимуть нєсколько глуповато. Не поняли цього лише нєкоторі журналісти із українських солідних ізданій, які до цих пір, відімо, пользуються запущеними ще місяць тому кремльовськими мульками. Но умственні процеси в тих журналістов протікають вообще мляво, і вони рассуждатимуть про договорняк между Обамою та Путіним даже тоді, коли остальний світ обсуждатиме вираженіє ботоксної морди Хуйла, сидящого в наручниках, в клєтке, в Гааге.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю Савченко, Олега Сенцова і всіх наших полонених, помагаєм Армії та читаєм репка.клюб.

І слєдім, шоб віздє парядок був!

А не те, шо січас

Свирид Опанасович