Пригнічені народи Сходу стали союзниками України у боротьбі з російською агресією

0
114

На саміті великої двадцятки очільники країн заходу розмовляли з московським терористом, як ніби він людина, просили його прицільніше бомбардувати позиції ІДІЛ.

Тобто, їхнє ставлення до терористів прагматичне.

Українські спецслужби мають бути прагматичними, отже, ефективними. Не їхня справа арештовувати ворогів москви – ісламістів. Варто лише просити їх влучніше стріляти в московських терористів на Кавказі та в Сирії.

Адже, американці та європейці не арештовують бандпособників путіна, коли вони приїздять до своїх грошей та нерухомості на Захід. Візові обмеження мають одиниці.

Це до того, що на жаль, СБУ іноді заарештовує чи депортує кавказців, які їдуть з Сирії до московії за приналежність до ІДІЛ. Це не розумно.

Для чого Україні сваритися з Ісламом?

Пані Гітлянська, прес-секретар СБУ, регулярно повідомляє за успіхи СБУ в поборенні, ні – не московської агентури – «теророгранізацій «Фронт ан-Нусра»

За рік СБУ, спільно з прикордонниками та МВС «заблокіровала в’єзд на тєрріторію Украіни 59 ліц, прінімавшіх участіє в воєнном конфліктє в Сіріі». Що за потреба Україні депортувати отого, рекомого, керівника «отдєльного джаамата мєждународной тєррорістічєской організаціі «Фронт ан-Нусра»? Фактично видати біженця-мухаджира людоїдському режимові однієї з напів-колоній Москви» на вірну смерть?

Що Україні до революції бідних в Світі Ісламу? З чого ми маємо визначати власну позицію по котрийсь бік барикад? На разі, пригноблені народи пост-радянської Імперії, та пролетерські народи Близького та Середнього Сходу – наш єдиний дієвий союзник в війні проти московського імперіалізму. Ми маємо діяти відповідно до власної вигоди.

Кожен, хто бореться за визволення свого народу з-під імперіалістичного гніту Москви має право на притулок в Києві. Звісно, це не знімає з наших друзів відповідальності за халатне оформлення непереконливих турецьких документів.

Дмитро Корчинський

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here