Пропоную нові методи боротьби з російськими окупантами

0
75

Мій друг перебирав у лабораторії АН старий мотлох, і навигрібав там багато раритетів. Серед них – варення 2012 року. Каже завалялися там і старіші, тільки не підписані. Він хотів викинути його, але я жартома запропонував послати його у “Фонд помащі наваросіі”.

І тут мені подумалось: сєпаратори постійно хвастаються, що провозять “гуманітарку” і різну допомогу через Харків і навіть Щастя. Навіть “Нова пошта” доставляє на окуповані території. Мусора і сбушні кремляді контролюють ці канали поставки – їм за це гешефти перепадають. Однак, зараз у проплачєнцев Дамбаса реальна криза. Навіть Гіркінд регулярно плачеться, що його терористам нічого не перепадає, бо усі гроші спрямували на Сирію.

То ж, пропоную організувати збір старого варення, але обов’язково перевірити його на наявність бутулізму. Також можна посилати сушені і консервовані гриби. Зараз саме сезон, і навряд чи воєни ху*ла будуть розбиратися поганка то, чи не поганка. А так диви – пару десятків проплачєнцев і здохне.

Не менш популярним методом боротьби з гопніками було споювання їх метиловим спиртом. Так як відстріювати гопів у нас заборонено законом, мудрі люди придумали різні способи постачання люмпенізованого криміналітету метиловим шмурдяком. Після попойки їх находили дохлими і з розкладеною печінкою. Але довести тут щось важко – отруїлись пальонкою. Як доведеш, що це було спеціально?

То ж, пропоную організувати канал постачання проплачєнцев Дамбаса старою консервацією, отруйними грибами і метиловою пальонкою. Хто зможе запустити весь цей механізм? Як що – я ладен організувати збір відповідної “допомоги”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here