Пропаганда Кремля почала давати збій

0
90

Доброго ранку, друзі!

Надворі в нас вівторок, робочий тиждень продовжується, тому без розкачки заварюєм собі ранкові чай ілі кохфе, вмощуємся зручненько і читаєм уважненько.

Справи Наді Савченко, Олега Сенцова та решти захоплених в плєн наших громадян заграли після взяття в полон двох російських спецназівців новими красками. А діла капітана Єрофеєва та сержанта Александрова, як лакмусова бумажка проявили суперечливу сучность російського государства.

Як дід і предполагав, сперва Москва нєдоумевающе вибалушила глаза і устами скомороха Піськова заявила, шо нічего нє знаєм, ні о чом таком нє слишалі і о чом ви говорітє даже нє понімаєм. Гнусавий монолог Піськова звучав на тлі істеричних криків ДНР-ЛНР, які требували отпустить ні в чом не повінних міліціонєрів, урождьонних луганчан. І все по ідєє мало й далі продолжаться в тому ж дусі. Хунта б доказувала, шо Александров і Єрофеєв воєннослужащі РФ, а Москва б тупо отнєкувалася і казала, шо вона ні при чом.

Но ведь єсть в ідєологіі “русскаго міра” постулат: “своих нє бросаєм”. Наступив когнітівний діссонанс, і вчора коридорами міністєрства нападєній РФ взад-вперед забігали озадачені адьютанти, а великі фуражки советувалися шо дєлать. В ітоге рішили іти по наіболєє очевидному, а значить наіхудшому путі: 1) признать Єрофеєва і Александрова гражданами РФ; 2) признать указаних граждан воєннослужащими ВС РФ, но в отставке; 3) потребувать від хунти нємедлєнного освобождєнія граждан РФ; 4) по возможності тихенько вивести із території України тольятінський спецназ.

Тихенько вивести тольятінських головорезов не получилося, наша разведка (молодці) тут же отфіксірувала їхні судорожні збори, які проісходили на фоні угрюмого требуванія міністєрства нападєній освободити їхніх сослужівцев.

Дідовий вердікт: всі вони дебіли.

Єслі би вони були умні, то міністєрству нападєній нада було і дальше храніть нєдоумйонноє молчаніє, а Москва мала б і далі наполягати на тому, шо указані гражданє – громадяни України, і хунта вдарила у штангу.

З требуванням звільнити луганських ополченцев у Москві мали би виступити ряжені “беженці” з Луганська, а їх мали би поддержати придворні кремльовські правозащітніки, разні московські отдєлєнія Amnesty International і т.п. Воспользувавшись присутствієм в Москві Вікторії Нуланд, Хуйлу нада було приказать провести стихійні пікети “беженцев” коло посольств США, країн ЄС, а заодно і України, з громкими гаслами проти київських живодьорів, які захватили в плєн примерних отцов і заботлівих мужей.

Тєлєкамери мали би показати двох ізмождьонних, но красівих жіночок, які б розказали, шо вони беженки з Луганська, живуть в гостєпріімной Москве, пока їхні муж’я осталися в Луганську, шоб боронити рідний край від київських фашистів. У руки дамочкам слєдувало дати фотографії малих прикольних карапузів, папи яких том’ятся в фашистських застєнках. Тольятінський спецназ вообще не нада було чіпати, а приказать залягти на дно, поселить в заброшеній штольні з приказом “нє отсвечівать”.

Цього всього не було зроблено, Кремль дєйствує судорожно, впопихах і робить ошибку за ошибкой. Тому дід чесно признається – іногда я слішком переоцінюю уровень профпригодності протівніка. З інтелектом там всьо намного груснєє, чим ми могли предполагать, і тому сільська політологія іногда іспитує затруднєнія, коли нада примінять до собитій коефіцієнт дебільності. Зачасту отой коефіцієнт нівелірується простодушною схильністю хунти до простих двохходовок, но в даному конкретному случаї дід всьо же надіється, шо хунта зуміє гарно розіграти получені козирі.

Тільки просьба в діда до хунти – бережіть отих плєнних з особой тщатєльностью. Бо Хуйло, єслі не зуміє їх викрасти, то спокойно отравить. Слішком неудобні вони йому, та ще й предатєлі – хто їх за язик смикав і заставляв признаваться, шо вони дєйствующі воєннослужащі?

Захоплення двох спецназовців прийшлося весьма кстаті під перебування Нуланд в Москві, яка наверняка мала би іспользувать получені козирі в разговорі з московськими “партньорами”. В любом случаї, Віка не упустила возможность поіронізірувать, привітавши заяву хунти про готовность допустити до плєнних представників Красного Хреста і ОБСЄ.

Вообще, про зміст проводимих Нуланд переговорів у Москві ми знаємо дуже мало із скупих сообщеній преси і в таких случаях всячеські домисли та інсинуації начинають цвісти особливо пишним цвітом. Діда іскреннє поражає схильність багатьох наших граждан йти на поводу у кремльовської пропаганди, яка розпускає слухи про якіто залаштункові договорняки, при яких США і Росія якоби договарюються як би ловчеє превратить Україну в колонію Росії. В такому дусі висказуються і разні журналісти та доморощені політологи, імен казать не буду, шоб не робить засранцям рекламу. Дід канєшно не такий умний, як оті журналісти та політологи, но позволить собі дати їм пораду – холодний душ. Ото ви написали свою статтю ілі інтерв’ю, но перед тим, як отправлять в редакцію, включаєте душ з холодною водою. І поливаєте собі голову минут десять. Потом ідете і перечитуєте написану вами ахінєю ще раз. Єслі вам кажеться, шо всьо так і є – “Путін добілся своєго і всєх переіграл”, тоді роздіваєтеся догола і лізете під душ целіком. Тоже минут на десять. Процедуру повторять до наступлєнія в голові ясності і тверезого рассудка. Еслі ясність не наступить, то хоть загартуєтеся.

Повторюю ще раз, хоть мені про це твердити вже надоїло – ніяких договорняків за рахунок України США із Росією не ведуть і вести не можуть, хоть би й хотіли. Ніяких намірів “слівать” Україну Хуйлу немає і в ЄС. Євросоюз твйорд в свойом намереніі започаткувать ЗВТ із 1 січня 2016 року, хоть би Москва ізошла на гавно в ісступлєнії. І шото дідові підказує, шо в цьому вопросі Хуйлу прийдеться здуться, нікуди він падла не дінеться. А єслі згадаємо, що вся катавасія в нас почалася іменно на тлі непідписання Януковичем Угоди про асоціацію і ЗВТ Україна – ЄС, то це означатиме чисту поразку Хуйла. Яку кремлядська пропаганда єстєственно преподнесе як велічайше достіженіє Хуйлуші, бо дето в якомусь меморандумі буде записано про перспективи прівелєгірованого партньорства Росії і ЄС. Ну, дадуть йому якусь цукерку, шоб кинув її ватнікам і не в’якав.

Москва не получая від Запада цукерок постоянно виказує готовность впасти в очередну істєріку, і шоб отої сопровождаємої стріляниною істєрики не допустити, Запад веде з нею обичні дипломатичні ігрища. Хуйло зондірується з усіх боків, но ніяких обіщаній йому пока ніхто не дає. Задача тих ігрищ – зафіксірувать Хуйла і создать в нього ілюзію, шо з ним щитаються. В противном случаї Хуйло начинає обіжаться і громко стрілять, гинуть люди. Но кремльовська пропаганда, як і положено пропаганді, преподносить ці дипломатичні контакти як очередну победу Хуйла, а наша доморощена політота послушно повторює московські бредні. Срочно в душ!

Все, друзі, в діда зараз часу писати вже нема, треба працювати, хотя більше хочеться на пенсію й вирощувати коло хати петунії. Да! Нафтоаферісти таки оказалися тайними еротоманами. Після дідового зауваження, вони сьогодні трошки понизили вартість БРЕНТу і після вчорашніх 66,96 намалювали нам цифру 66,33. Ізвращенці якісь.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом та читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович