Продовження блокади Криму дуже важливий, але й делікатний процес

0
73

З одного боку, необхідно її посилювати та не допустити відновлення енергопостачання, з друго це треба робити так, щоб не виглядало, що в цьому зацікавлена центральна влада, яка повсякчас перебуває під тиском наших західних союзників.

Дуже розумно, що на вітрину блокади поставили кримських татарів: один з корінних репресованих народів Криму цей Крим і блокує.
Погано те, що кримськотатарські вожді – Чубаров, Джемілєв – трохи лінуються власноруч керувати процесом. Довірили Ленуру Іслямову. Він енергійний хлопець, але наскільки благонадійний?

Ще нещодавно він був віцепрем’єром окупаційної адміністрації Криму. Демонстрував, що кримським татарам подобається окупація, допомагав анексії. Він має бізнес на окупованих територіях і в москві. Цей бізнес безпроблемно функціонує.

На вільній Україні він з’явився лише три місяці тому, прибув з москви. Чомусь не був заарештований, навіть допитаний СБУ. Певне, від того, що в службі все ще багато агентів ФСБ, попри зусилля нинішнього керівництва щодо її очищення.

Чубарову й Джемільову варто було б прибрати Іслямова з кордону, замінити кимось іншим, краще самим перебувати разом з тими, хто здійснює блокаду.

Дмитро Корчинський

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here