"Правий сектор" не має наміру йти проти волі українського народу

0
72

21 липня знову був корпоратив Правого Сектора 

Я вже не можу серйозно ставитись до теперішніх правосяцьких методів боротьби, бо сама трохи не на таке підписувалась. Та завжди рада побачити побратимів, сестричок, використовую завжди таку можливість аби до купи в одному місці зібрати своїх інструкторів та запас, випити кави та обговорити наші справи.
Пишаюся своїми побратимами, ці люди не мають жодного стосунку до рішень які зараз приймаються в державі або в ПС, вони просто вперто маленьким тракторцем роблять свою роботу. Ті хто ще тримаються, мають найбільшу цінність для народу України.
Ми чекаємо наказу від народу, якщо народною волею буде влаштувати переворот, ми прикриємо силовиками, та поки що такої народної волі не спостерігається. Значить все влаштовує і саме тому й ми не маємо права йти проти людської волі.
Працюємо, як і раніше навчаючи бажаючих військовій підготовці на Марусиному Полігоні та готуємо бійців на замовлення, які чекаємо від ДУК та ЗСУ. Наша справа маленька -бійці мають вміти лишитись живими та бути найбільшою загрозою для зовнішніх та внутрішніх ворогів України.
Передаю від усього тилового складу полігону привіт нашим братикам на передовій, вам малось вчора крєпко гикатись, так вас згадували. Вже майже готова ще одна група, що до вас поїде. Ви наша гордість!

Маруся Звіробій