Поради націоналісту: як не потрапити в руки міліції 14 жовтня

0
86

Мирних, бо на завтра міліція стягує величезний контингент військ у Київ.

Формальний привід – “з 14 жовтня МВС забезпечуватиме підвищений контроль безпеки на вулицях міста задля безпеки виборчого процесу”.

Мирних, бо суспільство вже заціпеніло від шоку побачивши нездарність уряду клептоманів. Дебілів, що намагаються догнати януковичів по масштабах розкрадань та всіма силами блокують реформи. Але суспільство ще не готове до спротиву.

Мирних, бо завтра на свято прийдуть тисячі мирних громадян з дітьми.

Але провокативні дії можливі. Тітушки можуть почати гамселити вітрини, а під шумок почнуть зачищати частину колони.

Отже:

1. СТАНЬ НЕПРИМІТНИМ. Молоді рекомендовано приходити на марш в невиразному одязі та балаклавах або шарфах-масках(так звані мульти-бандани). Одягати балаклави варто ще на виході з транспорту чи метро. Бо всі квартали поблизу маршу – С14 вас запевняє – метрів на п’ятсот очеплені підрозділами оперативного спостереження. Знімають на відео-камери усіх хто підходить на мітинг. Якщо ти ідеш на мітинг без маски – тебе знімуть. Ідеш в масці, чи хоча би капюшоні – ускладниш їм пришити тобі якесь лайно. Одяг невиразний – в сенсі не варто одягати помаранчеві кроси(такі будуть тільки в тебе), чи урбан-камуфляж (чорно-білий, сильно виділяється).

КАПЮШОНИ курток – це великий плюс.

2. ФІЛЬТРУЙ БАЗАР. Слідкувати за балачками в строю. Поруч буде багато оперативних співробітників. Серед них молодь віком від 21 року та дівчата. Окрім типових биків на шкірянках з барсетками та камерами, чи просто лисими мужиками в окулярах, що намагаються все зняти на айфон, серед оперативних співробітників нині багато невиразних хіпстерів. За таких відразу і не зрозумієш, що це мент. Тому пильнуйте що ГОВОРИТЕ В КОЛОНІ – ТЕБЕ СЛУХАЮТЬ. Уважно. Не говоріть зайвого, не вказуйте де будете ночувати, або де працюєте, або скільки заробляєте грошей. Фоткайте підозрілих мужиків з відео-камерами (можете спитати якого видання ви журналіст, для кого знімаєте), цікавтесь у людей з фотоапаратами чиї вони фотографи, чи мають посвідчення. Питайте ВИКЛЮЧНО з посмішкою, типу скільки платять, як працюєш. Щоб раптом не образити реального журналіста. Пізніше будемо доповнювати базу оперативників Авакова, що працюють проти українців.

3. ТЕЛЕФОН – ДРУГ ОКУПАНТА. Телефони слухають. На Покрову поліціаї підганяють установки он-лайн прослуховування та пеленгації телефонів. Тому реагування на ваші дії, в особливості якщо ви домовляєтеся гуртом відходити через якийсь двір – ДЛЯ НИХ МОЖУТЬ НЕ БУТИ ТАЄМНИЦЕЮ В РЕЖИМІ ОН-ЛАЙН. С14 знає про що говорить. Майте на увазі. Щоб не вийшло так, що ви організатор якоїсь з організацій вирішили відійти кудись з дівчиною після маршу, а до вас причепилися типу п’яні тітушки, ви влізли в бійку, а шавки тут як тут, тільки винні чомусь виявитеся ви, а не тітушки. Чому так статися може? Бо по телефону багато сказано зайвих деталей.

4. ВИВОДИТИ, А НЕ БИТИ. На марші обережно реагуйте на провокації – бомжів, чи ідіотів з божевільними гаслами. Оперативні камери поруч. Наприклад цигани відпрацьовують майстерне падіння на підлогу від найменших дотиків. Це так косять під інвалідів. Так само може косити бомж-провокатор. Ти вдарив його, а він упав і всюди якась ніби кров. А поліціаї тут же поруч і оперативна камера, і порошенківський канал. Май на увазі – нам треба красивий масовий захід. Провокатора чи бомжа – під руки – і винести за межі колони. НЕ бити.

5. ПОСМІХАЙСЯ, ЗАЛУЧАЙ НА ЗАХІД ДРУЗІВ. Це наше свято. Воно має бути світлим і переможним. Менше хаміть один одному чи іншим учасникам. Залучайте сторонніх людей. Привітно помахайте їм. Запропонуйте долучитися до ходи. Це не марш агресивних революціонерів, бо поки ще не час революції. Це марш, що зрощує наші ряди та сили. З цієї ж причини ВАЖЛИВО ЩОБ ЗАХІД ПРОЙШОВ МИРНО. Щоб не постраждали люди, які вперше вирішили активно відвідати подібний захід.

6. ВІДХОДИТИ – ШВИДКО і КРАЩЕ ГРУПОЮ. Губитися найкраще в торговельному центрі. С14 не раз тренувалися з цього приводу і “губили” оперативників в торгцентрах. Там найважче відслідкувати рух. Рухатися треба швидко. Майте на увазі що пробігтися квартал уперед не допоможе. Якщо вас ведуть – то оперативники по паралельних вулицях, або на машинах рухаються на випередження, в тому числі перекривають напрямки довкола вас. Працює не менше 8 людей. Стандартна група спостереження. Метро – гарний спосіб безпечно покинути захід, але важливо швидко рухатися і несподівано вийти з вагону. Вставай з сидіння і виходь з вагону за пару секунд до зачинення дверей.

Окрім того – рекомендовано тим, кому найбільше загрожує небезпека, покинути захід на таксі. Дівчина чи друг замовляє таксі неподалік. Коштувати то буде тридцять гривень. Зате ви швидко покидаєте місце концерту, де все буде нашпиговано оперативниками.

Навіщо це? Тому що поліцаям треба знати все і всіх. Вони можуть просто виловити якусь мало відому їм громадську організацію і спробувати перевірити і записати документи усіх. А там вже далі будуть фільтрувати, шукати, рити, систематизувати.

7. РЯДОВИЙ СИЛОВИК – НЕ ВОРОГ. Ми нічого не отримаємо, якщо будемо посилати нафіг рядових, що йтимуть поруч з мітингом. Більшість з них – можуть бути нормальні люди. Це не “беркута”. Їм можна посміхатися, говорити, агітувати. Агресія до них нічого не дасть. Або бий, або посміхайся. Сенсу просто лаятися? Це безглуздо. Це не працює. Натомість раптом твоя посмішка допоможе почати розмову, а потім той мент зіллє інформацію як готувалися ті чи інші провокації. Так бувало. С14 не каже теорію. Кажемо практичний досвід десятку років активізму.

Успіхів! Бажаємо спокійного свята! На вулицях ще буде наша правда! А завтра пильнуйте та бережіть себе і друзів!

Слава Нації! Слава ОУН-УПА! Волю патріотам!

Наша колона “Солідарність”, що буде зосереджена на гаслах щодо політв’язнів збирається в 12:00 на Михайлівській площі під білими прапорами з кельтськими хрестами.

(на фото по центру політв’язень по справі Бузини, Андрій Медведько палить прапор комуністів на марші УПА 2013-го року)”

Євген Карась 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here