Помилки влади призведуть до моментальної руйнації олігархічної системи

0
58
Влада робить все більше фатальних помилок, які рано чи пізно призведуть до моментальної руйнації системи
 
Останні місяці все більше показали широкому загалу, що український політикум – звичайний цирк уродів. Не лише фізичних, а й моральних та духовних. Ті, хто на крові патріотів самоназвав себе “лідерами нації”, і намагаються прискорено збагатити свої і так космічні статки у посполитих все більше викликають асоціацію ненажерливих свиней, які дорвалися до корита і не можуть зупинитися. І набиваючи свої безмірні тельбухи, ці свині, як із притчі Ісуса, самі несуться у прірву, на свою погибель…
 
Влада робить все більше фатальних помилок, які невдовзі призведуть до краху, загибелі цієї системи. Про це говорять усі аналітики. І смерть нинішнього феодального ладу олігархічного паханату вже стоїть на порозі. Саме через нерозуміння, чи небажання зрозуміти елементарних істин: чим більше людей мерзне у квартирах, і чим більше громадян не має що насипати у тарілку – тим більше буде невдоволених, які підтримують соціально активних, пасіонарних революціонерів у їхній боротьбі з несправедливістю. Однак, чим більше буде простих голодних посполитих брати участь у бунті, тим більш сліпим і жорстоким та анархічним він буде. Танцювати на сцені майдану наркоманкам, які видають себе за співачок і закликають цьоматися з беркутівцями вже ніхто не дасть…
 
Причина сліпоти зрозуміла: політтехнологи, які обслуговують двори кандітєра та кроля не є близькими до народу. Подейкують навіть, що найбільший вплив належить до “іноземних консультантів”, які прокачали обох головних очільників нинішньої влади, і впарюють їм на віковічні перспективи возсідання на київських горах і дерибану країни. Очевидно, що саме нові політтехнологи вигадали нову форму для впливу на громадськість: змонтовані відеофільми. Спочатку показали події 31-го серпня під ВР. Потім намонтована ж фальшивка про Мосійчука, потім – Корбан. Після нього стара шльондра Януковича – Лукаш передала українцям вітання у відео-зверненні. Порошенко та Яценюк також взяли за моду постійно звертатися до народу, який вони ще сподіваються напарити про нелегкість виконання ними передвиборчих побрехеньок і для показу імітації державницької діяльності.
 
Розрахунок політтехнологів лежить на поверхні: стара як світ істина, викладена у безсмертному творі Леся Подерев’янського, яку він вклав в уста Саломона Самсоновича: “Розумієте, Мурзік Васильович, людина завжди цікавилася трьома речами. По-перше -своїм калом, по-друге – питками та казнями, і уродами. Дайте їй все це, і вона буде відчувать, шо живе не напрасно”.
 
У нашого головного очільника – Порошенка, який заслужено отримав від народу поганяло “кандітєр”, навіть головний продукт, із яким він осоціюється, схожий на кал. Продукція “Рошен” забракована західними споживачами і заборонена у країнах ЄС. Через жахливу якість. А наші посполиті більше асоціюють його із шоколадом, який розтанувши є великою какою з купою хімії. І що символічно – головний фінасовий рішала і заступник у АП в Порошенка носить прізвище Ложкін 🙂 дивина та й годі.
Але кількість калу в українському політикумі на цьому не завершується. Глянувши на цирк під куполом на вулиці Грушевського, можна стверджувати, що ті, хто отримав мандати у Верховній Раді, на 95% є ходячим калом. І уродами. Особливо у владній БПП (особисто я знаю у цій фракції лише одного нормального чоловіка, який там опинився через обставини). Цей цирк уродів щодня на всіх ефірах і у журналістських розслідуваннях показує своє уродське єство і кал: накрали мільйони, насосали машини, віджали бізнес, вирубали заповідник під дачку для барашків та індиків… і нема цьому кінця і краю. Очевидно, що вони самі відчувають, шо живуть не напрасно. І людям є на шо подивиться…
 
З казнями, канєшно, зараз ніззя – ЄС і світова громадськість засудить. Навіть у смітник кинути урода ніззя. Он яка піна у Ірини Гєращєнко через це виступила. Це ж, якщо рига сьогодні кине чернь, то завтра, дивись, і БППшника чи представника кролячого сім’я жбурнуть! Ніззя! Неположено! Вони самі між собою порішають кому можна, а кому нє.
 
Відтак, замість казнєй вони організували питкі. Тобто, катування. Але через те, що ідеологічно Порошенко не може катувати своїх старих однопартійців – ригів, які є його дітищем, то вигідніше розправлятись із ненависними для нього націоналістами. Так і з Путіним можна гешефти крутити, і від ворогів позбавитись всередині країни. Тому всі питкі і казні нинішній режим сконцентрував на боротьбі з патріотами.
 
Однак, політтехнологи і заморські консультанти у цьому розрахунку забули про одну важливу річ: навіть якщо замучити тисячі козаків у котлах, і заперти їх на війні, то простий люд, який нещадно обдирається владою, рано чи пізно збунтується. І, найімовірніше, початок цього бунту буде спонтанним і некерованим. Принаймні, чим більше патріотів вони посадять, тим більш сліпим і нещадним буде ця різанина…
 
Початок може дати черговий мусорський бєспрєдєл, наїзд на пішохода багатеньким вилупком, якого буде відмазувати уся система, рейдерський віджим землі, та будь-що. Система грабіжницька, злочинна, і стоїть на цьому. Вона не змінилась, навіть навпаки – стала ще нахабніше красти. Але змінились люди. Вони швидше організовуються, і головне – багато хто вже отримав безцінний бойовий досвід. Будь-який боєць АТО краще мислить у стратегії та тактиці боротьби і більш безстрашний, ніж мусор, який звик воювати лише з бабками на базарях та студентами. Якщо йому чинять опір, та ще й організований, – мусор втікає… Я впевнений, що після початку цього вони також, як і на Донбасі, заявлять, що вони “внє політікі”.
 
Отже, влада робить все більше і більше системних помилок. Колосс на глиняних ногах все більше розтріскується, а на фронтах виковуються нові Хмельницькі та Гонти, які очікують на слушний момент, щоб нас, хоч на якийся час, справді назвали хунтою, яка до влади прийде і порядок наведе. Режим Порошенка-Яценюка-Авакова штовхає до цього країну семикілометровими кроками.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here