Політична ситуація в країні готова вибухнути

0
137

Доброго вечора і доброї ночі!

Вівторок.
Славу Україні!

Немає нічого важче ніж чекати і доганяти. Ми чекаємо рекомендацій та вказівок віД Заходу, і наздоганяємо його у політичному і економічному розвитку.

А тепер саме важливе – не спинити себе гординею, і при тому не забути про свою гідність.

Як колись сказав диявол устами Аль Пачино в кінофільмі “Адвокат диявола” – “достеменно, гординя мій самий улюблений гріх.”
А може нам пощастило? Саме тому що ми спинилися у своєму розвитку після часів Ярослава Мудрого, це дало нам шанс бути зараз молодою країну, котра розмерзнулася і продовжила свій розвиток. З новими силами та завзяттям. Ми маємо сили. Треба бути чесними і не кивати на інші країни, чому вони за нас не роблять нашу працю. Вони самі здобули свою Свободу, свої кордони, свою державність. Все то далося їм не просто. Як немає королівських путів в математиці, так немає королівських путів у розвитку держав. подивіться на минулі колонії. Кожна держава повинна пройти свій шлях ступ за ступом від одного стану суспільства до іншого. Нам тільки пощастило, що економічний та технологічний чинник ми пройдемо швидко, але людський від феодального до сьогоднішнього суспільного треба нам пережити, щоб змінити себе. Щоб стати справжньою нацією.
Мойсей водив пустелею народ 40 років поки той не змінився. Ми 23 вже пройшли, а якщо врахувати, що роки війни один за 5, ну хай за три, то ми доволі скоро станемо державою-нацією. Отже чекаємо і наздоганяємо. Думаю вдасться. Добре що зберегли українську мову! Мені приємно, що я її не забув, що вона в крові!

Зараз трохи про політичну погоду. Головні діячі цієї шахової партії пішли у відпустку. Тобто поставили каструлю борщу на маленький вогонь і дали йому потихеньку кипіти. Скоро звариться… Отже треба чекати…. але думаю недовго.

А нам треба далі своє робити. Маємо, те що маємо, а буде те, що зробимо. Треба ж наздоганяти.

Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, Крим зріє він потихеньку міняється і маю надію в кращий бік. Він буде вільним. Аллаху Акбар!
Росія – Думаю Світ вже не зробить ту саму помилку – залишивши Росію існувати. Контрольний в голову. Не забути.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here