Перед самітом G7 Вашингтон відновив політичні загравання з Україною

0
104

Доброго ранку, друзі!

Сподіваюся, вихідні пройшли у вас приємно і толково, з користю для здоров’я та родинного щастя. Зранку в нас понеділок, розпочинаємо трудові будні з кави, або чаю та чергової порції сільської аналітіки. Ітак, дивимося, що в нас напроісходило за істєкший період часу.

В ділі Наді Савченко особих ізменєній нема, вона разом з адвокатами ізучає матеріали предварітєльного слєдствія, пише книгу і своєю мужньою поведінкою всячеськи омрачає послєдні годи правління Хуйла Всєроссійскаго. По мнєнію адвокатов, Кремль зараз форсірує собитія, бо хоче пошвидше провести суд, а потом нишком її на когось там (чи на щось там) обмінять, щоб забуть про Надю, як про поганий сон. Обмінювать Надю без суду Хуйло не може, поскольку находиться в плєну собственного представлєнія о сєбе, як о твйордом і нєсгібаємом мачо. Це обичне заблуждєніє стареющих козлов, які бояться хоть десь проявить слабинку, щоб ніхто бува не заподозрив, шо і всьо остальноє у них м’ягкоє.

Но нишком шось зробить у цьому ділі нічого не получиться, слішком велика увага прогресивного человечества до справи Наді Савченко і слішком веліка її політична вага. Тому й торг, єслі він состоїться, намічається інтєресний. Наблюдаєм.

Тєм временєм, Хуйло, який давно вже мислить себе в качестве благодєтєля всєго человечества, сильно удівляється, чому неблагодарне человечество цього не понімає і не цінує усілій Владіміра Владіміровича. З нєкоторих пор Хуйло начало носитися з ідєєю нагодувать все человечество. В буквальном смислє. Об етой своєй мечтє Хуйло сором’язливо сознався в інтерв’ю італьянському ізданію. Бо в Росії пока шо сама більша тєріторія, більше всього прісної води, а значить місця для помідорів з огірками хватить на салати всьому человечеству, полагає Хуйло.

В тому ж інтерв’ю благодєтєль людства Хуйло нарозказував багато всякого бреда, половина якого присвячена Україні, а друга половина нігадяям із США, которі портять Хуйлу жизнь, но всьо равно Хуйло нігадяїв із США ніжно любить. І готов з ними сотруднічать. Хуйло клявся не начинать крупномасштабної войни і сказав, шо поддержує восстановлєніє тєріторіальної целосності України. А про Крим сказав, шо він там ні при чом, кримчани самі нав’язалися із своїм референдумом, дєлать було нєчего, прийшлося присоєдінять. І чого в світі із-за етого поднявся такий кіпіш, Владімір Владімірович совершенно не понімає. Про Європу сказав, шо Європа Росії не любовніца, а нєвеста і в Хуйла намеренія очінь сірйозні, готов жениться. Чого Європа кобениться, Хуйло не понімає, но догадується. І оп’ять начав намекать на проклятих нігадяїв із США, которих Хуйло всьо же ніжно любить. Бо в америкаців воєнна мощ товща за російську в десять раз, стидліво потупивши взор созналося Хуйло.

В общем і целом, сільська аналітіка робить з інтерв’ю Хуйла такі висновки:

1. Інтерв’ю дано для лідеров G7 в канун їхньої зустрічі в Баварії, куди Хуйла єстєственно не позвали. Хуйло в інтерв’ю напомнив о сєбе і в очередний раз намекнув, шо готов договарюваться. На своїх условіях, ясєн перец.

2. Хуйло нічуть нє поумнєло, картіна міра в його воображенії прежня: американці наступають, коварний Запад нєспешно оттяпує від Росії її ісконні тєріторії, бузу в Україні влаштували резідєнти ЦРУ, но сітуація в них вийшла з-под контроля.

2. Єдінственним виходом з околоукраїнського конфлікта єсть соглашеніє Мінськ-2, на текст якого Хуйло молиться по три рази на день, неустанно призиваючи сторони виполнять требуванія цього документа. Но лідєри ДНР-ЛНР його не дуже слушаються, а на хунту в бідняги Хуйла вообще ніякого вліянія нема. На Київ вроді має буть вліяніє в Америки, но хунта оказалася такою подлою і мерзопакосною, що і американці з нею совладать не в состоянії. Тому хунта хитро водить Запад за ніс, а Запад послушно іде на поводу в Києва. І добряк Хуйло іскреннє не понімає, чому всі вокруг переводять стрелки на нього, на кругом невинного і пушістого Хуйлушу.

3. Запад по мнєнію Хуйла преувелічує важность проісходящого в Україні, бо всьо можна решіть тіхо-мірно і полюбовно. Нужно только захотєть. Для цього нада просто согласиться з позіцієй Хуйла, понять его і пріжать к люб’ящей груді. От тагда і Хуйло не брикаясь подставить щоку для поцелуя.

Таким образом, наліцо ми імеєм заігравшогося в геополітіку дебіла, який нізащо не хоче признавать, що все проісходяще є наслідком його дебілізму. Вместє с тєм, Хуйло жопой чуствує, шо зашол слішком далєко, а дальнєйшее продвіженіє світлим путьом дебілізма грозить намного болєє серйозними проблємами, ніж він їх має січас. Поетому Хуйлуша начинає манєврірувать і подскакуючи всячеськи сігналізірує Западу, шо готов к широким переговорам.

Запад усілія Хуйла бачить, і скореє всєго інтерпретірує їх як признак слабини Хуйла ілі желаніє намахать наївний Запад показним міролюбієм. В любому случаї Запад, відімо, прийшов до висновку, що стратєгія економічного та морального давлєнія на Хуйла при одновременному уникненні вовлєчонності в вооружонний конфлікт, себе оправдує. А значить, дєйствувать нада і дальше в тому ж дусі не ізобретая велосіпеда.

З такими настроєніями і злетілися мірові коршуни вчора в баварський замок Ельмау. Накануні біли зроблені нєкоторі болєзнєнні для самолюбія Хуйла заяви тіпа ноги Росії в G7 не буде пока по Кремлю тиняється Хуйло. Коршуни также всячеськи дємонстрірували твйордость, нєсгібаємость і, главне, єдінодушіє. Год титанічеських усілій Хуйла вбить клин між странами G7 і, зокрема, між США та ЄС, або хотя би между деякими країнами ЄС, плодов не дали. Мільярди долларов на пропаганду і подкупи потрачені Хуйлом напрасно. Лідєри і США, і Германії та других стран G7 включно з Японією говорять про Росію одними словами, однаковим тоном і даже з однаковим вираженієм ліц. З чим Хуйла і поздравляєм.

Сьогодні самміт продовжується, його ітогам дід уділить більше вніманія завтра. А зараз обращає вніманіє на одну цікаву деталь. В канун самміту Вашингтон в очередний раз подтвердив, шо не намерен поставлять Україні наступальне вооруженіє. І хор наблюдатєлєй тут же затягнув привичну арію про слабака Обаму і всьо такоє. Но тут інтєресно, шо раньше Вашингтон про наступальне оружіє даже не заїкався. Раньше Вашингтон казав, шо не поставлятиме оборонітєльне летальне вооруженіє. А зараз каже, шо не поставлятиме наступатєльне. Получається, шо оборонітєльне всьо же поставлятиме? Дід не ламатиме собі голову над цими тонкостями політичної філології, но представляє як заметушилися аналітіки з ФСБ і ГРУ, які сопоставляють заяви з фактами і питаються понять для чого миролюбивому нобелєвському лауреату Обамі посилать воєнних інтсрукторов в Україну і чому іменно обучають оті воєнні інструктори наших вояк? Нєужелі просто бігати і преодолєвати полоси преп’ятствій? Це ми й без тих інструкторів умієм. Смисл в інструкторах єсть лише в тому случаї, якщо вони навчають користуваться американською зброєю і разним тактичним прийомам її застосування. А чи доведеться оте оружіє застосовувать в реальних боях з окупантами – побачим. Часто сам факт наявності ефективного оружія заставляє врага крепко задуматись чи варто лізти на рожон. В любому случаї, надворі вже не літо 2014 і сьогоднішня Армія України не та, що була рік тому. Помагаєм Армії, підтримуємо і шануємо воїнів.

Та зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю і всіх полонених, активно займаємся спортом, зміцнюємо матеріальне благополуччя своїх родин і читаєм repka.club.

Ну і слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович