Пекельна проповідь

0
125
Порошенко у церкві

Вперше у житті був у Манявському скиту. Неймовірно енергетичне місце. Але «проповідь» Петра Порошенка під час служби Божої – це було огидно. Мали говорити лиш святі отці, а не друзі кумів Путіна.

Церква – тіло Христове, а не агітмайданчик. А тим паче, коли в своєму «патріотизмі» розпинається Порошенко, який 5 років був президентом, і за цей час замість арешту Медведчука – зробив його своїм бізнес-партнером, торгував разом з ним зжиздженим газом, допоміг йому заволодіти інформпростором – це викликає огиду. Коли комерційний партнер кума Путіна розповідає про «боротьбу з окупантами», в цей же час торгуючи з окупантами і грабуючи армію разом з своїм армійським товаришем Свинарчуком.

Не варто забувати: те, що світовий символ корупції Порошенко вкрав на війську, щоб купити нові золоті вази для своєї вілли у Марбельї – це відірвана рука, відірвана нога, зламаний хребет і скалічена психіка у тисяч бійців – кращих з кращих синів своєї держави, які захищають її Соборність на фронті.

І за поламані долі, і за свій мерзенний цинізм Петро Олексійович горітиме в пеклі. Разом зі своїм корупційним оточенням – вони 5 років влади у своїй ненажерливою і знищували державу.

Горітиме в пеклі, а не читатиме проповіді у Манявському скиту, компроментуючи Помісну Церкву, за яку українці боролися понад тисячу років.

Боролися і проливали кров.

В той час, коли порошенки-свинарчуки на цій крові заробляли.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here