Одіозний український політик боїться з'являтися на публіці без охоронців

0
69

Не офіційно, від громадянина і патріота.

Знову про “Мішу-молдавана”, “підрахуя-молодшого”. Нещодавно споглядав наступну картину.
Був на прийомі у польського посла з нагоди Дня незалежності Польщі у “Фермонті”.
Всі люди як люди, але тільки не Міша.
Він прибув на фуршет з трьома мордоворотами-бодігардами і за одним столом з ними, з ентузіазмом приймав дармові польські наїдки)).
Чесно, було бридко дивитися. Невже він думав, що на нього скоїть замах посол Польщі або інші державні діячі)? Но комент.
Про політкоректність участі тілоохоронців у таких заходах промовчу. Там були значно вагоміші політичні фігури, при чому самі і бєз охрани). Хоча, не дивує, бо він-сцикун по життю. Боїться мабуть, що злі патріоти-бандерівці відріжуть яйця. Не сци, Міша, ти нахер нікому не потрібний, окрім Закону.

Але от я не розумію… Виходить так, що ж весь український нарід платить податки і за те, щоб відвертий сепаратист, представник банди Януковича і всієї путінсько-терористичної “оппо гопоти” відчував свою сраку в безпеці… Так не годиться!
Питання:
А чи буде Міша – “орденоносець” спати спокійно коли його звільнять з вищоі державної посади?…
Не впевненний. Переконаний, що його деструктивна, антиукраїнська і паразитична діяльність, повинна бути розслідувана правоохоронними органами ще з 2004-го року. На жаль, я таких рішень не приймаю, але маю надію, що це станеться.
Ох, Міша, Міша)… Не забувай стару істину: сміється той, хто сміється останнім!…

Зорян Шкіряк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here