Нові закони Мінська формують постійну рухому пухлину на Сході України

0
75

Президент Порошенко неухильно продовжує свій рух по “мінському шляху” національної зради та капітуляції перед ворогом.

Вчора у Мінську його представник Леонід Кучма презентував Росії та сепаратистам план з проведення виборів на окупованій частині Донбасу – концепцію закону “Про особливості застосування законів України під час проведення місцевих виборів на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей”.

Невже Порошенко дійсно вважає, що такий закон може прийняти український парламент? Злодійський Оппоблок пообіцяв віддячити за змову на місцевих виборах у південно-східних областях? Олігархічна група “Відродження” дасть голоси в подяку за збереження Гепи у Харкові? Навіть якщо ця нова ширка мобілізує всі резерви, фракція Радикальної партії та інші депутати-патріоти зроблять усе, щоб не допустити такої ганебної здачі національних інтересів. Закликаю також депутатів у провладній більшості, яким не наплювати на пам’ять полеглих героїв-захисників Вітчизни, попередити президента і прем’єра про недопустимість таких поступок агресору.

Не можна проводити жодних виборів до виведення російських військ та бандформувань з Донбасу. Виведення реального, а не бутафорського “для галочки” перед Європою. Не може бути жодних виборів і до встановлення українського контролю за усім кордоном.

А остання ганьба з “виборами” у звільненому від сепаратистів Маріуполі вчергове засвідчила, що вибори в регіоні взагалі неприпустимі до проведення десепаратизації. Ще у минулому скликанні парламент прийняв у першому читанні мій відповідний законопроект. Ті, хто агітував за сепаратизм і виступав зі зброєю проти України – мають бути позбавлені права обиратися до українських органів влади і самоврядування. У Німеччині після війни перші вибори проводилися лише у 1949 р. після закінчення процесу її денацифікації.

Кому ще не видно, що за потурання Європи мінські угоди реалізують план Путіна з формування ракової пухлини всередині України у вигляді особливого статусу Донбасу під контролем Кремля. Фіктивно “українського”, начебто реінтегрованого Донбасу на чолі з “законно обраними” колишніми сепаратистами і терористами, що пускатиме метастази в інші регіони і як якір утримуватиме Україну від руху до цивілізованого європейського життя. І нав’язуванні нам Росією та Європою псевдо вибори на Донбасі за особливим “українським” законом стануть одним з конкретних кроків, поруч з кремлівськими змінами до Конституції, у реалізації Порошенком цього путінського плану.

А отже питання дострокових парламентських та президентських виборів для порятунку України стає дедалі більш актуальним

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here