Ніякого нападу на Бовтрука не було

0
97

Щойно побачив, що російський сайт «страна» повідомляє про те, що нібито на їх співробітника Бовтрука вчора було скоєно напад на Майдані під час акції «Терпіти більше не можна», коли він нібито знімав відео для згаданого сайту.

Я розібрався у цій ситуації і маю повну хронологію того, як розгортались події.

Ніякого нападу не було.

Було інсценування.

Реконструкція:

Свідки кажуть, що Бовтрук завчасно прийшов на Майдан і дуже дивно себе поводив: постійно озирався, нервово плював собі під ноги та вишукував когось очима в натовпі.

Коли він побачив Олексія Цимбалюка, то підбіг до нього зі спини та раптово почав кричати.

Олексій повернувся, злякавшись раптового крику, та побачив Бовтрука, який в той момент вигукнув «ето тєбє за Шарія!» і штовхнув Олексія.

В цей момент підбігли ще свідки та співробітники поліції, які почали питати у присутніх, що сталось, на що Бовтрук повідомив, що він зі «страни» і на нього нападають за Шарія.

На цьому фото поліцейський якраз пояснює фігуранту що він вчинив погано і не варто дурити правоохоронців.
Очевидці посміялись, поліція теж, і всі розійшлись. Більше Бовтрука ніхто не бачив.

Поінформовані джерела кажуть, що це була спрямована провокація від Бовтрука, щоб за програмою мінімум пропіарити Шарія та сайт «страна», а по-максимуму — підставити когось з протестувальників щоб натравити після цього поліцію, яка традиційно допомагає сайту «страна».

Мої співрозмовники з поліції говорять про те, що це не перша така історія з Бовтруком. В жовтні минулого року його вже затримували під час отримання грошей за провокацію на одному мітингу. Тоді справу «зам‘яли» по-тихому, але в матеріалах провадження всі документи про це є.

Також Бовтрук під час провокації міг бути в стані наркотичного сп‘яніння, так як його бачили із пакетиком з речовиною білого кольору, який він ховав, підходячи до Майдану.

Крім того, перші експертизи вже показали, що Бовтрук ще зранку сам собі наніс 2 удара в район верхньої губи, щоб імітувати «побиття». Але сліди чітко показують, що вони з‘явились раніше, аніж була акція.

Будьте уважні та обережні, друзі, і не ведіться на фейки від російських пропагандистів.

Вони ще не раз будуть намагатись нас всіх надурити і спровокувати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here