Навколо падіння російського бомбардувальника закручується світова інтрига

0
100

Друзі, в діда немає времені писати полноценний обзор, бо дід раптом став резко нужен всім одновременно.

Но в світі проісходять інтереснєйші собитія, і мене через лічку строго спрашують – чого мовчиш, діду?

Тому розриваючись між долгом і обов’язком копірую фрагмент з дідового коментарія, який сьогодні утром крутили на волнах Радіо Рокс (інформація нєсколько устарела, бо тоді дід ще не знав про вертольот):

“…В ростовському Донецьку всі попитки обвінєнія доказакти винуватість Наді Савченко стабільно провалюються. Вчора обвінітєль питався доказати, шо радіоволни розповсюджуються не так, як предписано законами фізики, а так як хочеться генералу Бастрикіну і майору Маньшину. Попитка обвінітєля ожидаємо провалилася і білінг телефонів Наді остається доказом її алібі. Но не ісключено, шо суд об`явить оте алібі несущественним, а заодно і оголосить фізику лженаукою та продажною дєвкою імперіалізма.

Однако закони фізики желанію Кремля не подвласни, существує ще закон всемірного тяготєнія, за яким предмети, шо тяжелєє воздуха імеють тенденцію падати на грішну землю. Особенно єслі в них стрельне істребітєль. Учора турецький істребітєль стрельнув в неопознаний літаючий об’єкт, которий по чистій случайності оказався мирним російським бомбардіровщиком. Зараз вокруг цього упавшого російського самальота закручується така інтрига, шо всі доброжелатєлі Путіна азартно потирають руки. Ведь упав не просто самальот. Ето рушиться надєжда Путіна на його амністію, як члєну антитірарістічеської коаліції. Коаліція признає його члєном, но амністії не предвідітся. Наблюдаєм.”

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here