Мукачівські водії відмовляються перевозити учасників АТО

0
56

Днями місце мав неприємний інцидент, які, останнім часом, занадто часто почали траплятися в нашій області – водій рейсу “Мукачево-Берегово” відмовився взяти “на борт” учасника АТО (користуються пільгами учасників бойових дій), одного з моїх товаришів по службі, який мав при собі відповідне посвідчення.

Номерний знак автобуса АО1849АМ. Належність поки не знаю, бо водій відмовився назвати свої дані та дані підприємця. Не проблема, є номер – знайдеться.
Так от, факт непоодинокий і водії почали вести себе надто нахабно. В цьому конкретному випадку будемо готувати скарги у відповідні інстанції…Святе місце пустим не буває – на один маршрут в нас претендує кілька підприємців. Возити людей має той, хто забезпечить відповідний сервіс в т.ч. нормальний персонал.
АЛЕ КРІМ СКАРГ:
водіїв, які дозволятимуть собі подібне, я особисто за вухо тягнутиму в найближчий військкомат – нехай також трохи поїдять солдатської каші.
В зоні АТО постійний дефіцит людей з водійськими посвідченнями, особливо з професійними.
Думаю Hennadii Moskal підтримає таку ініціативу.

P.S. Хто з УБД зустрічався з подібними випадками – не соромтесь кажіть. Будемо перевиховувати непатріотичне бидло разом.

Станіслав Шух