Міністр інфраструктури Пивоварський анонсував Wi-Fi в електричках

0
69

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський на своїй сторінці у мережі Фейсбук заявив про нову «погоди» — безкоштовний Wi-Fi у всіх швидких поїздах.

За словами міністра, тепер вони переходять до другого етапу. Будуть робити безкоштовний Wi-Fi у всіх нічних і приміських поїздах. «Завдання керівництва УЗ поставлена», — пише міністр.

Звичайно, на тлі ранкової тисняви, моторошного стану вагонів та інших проблем проведення інтернету важко вважати першочерговим завданням. Але зате тут ніяких труднощів немає. Закупити багато роутерів, найняти підрядників для їх установки і все це за державні гроші – нічого складного. Шкода, що сам міністр не їздить в приміських поїздах. Тоді він би знав, що пасажирів більше не турбує відсутність бездротового інтернету, який легко можна замінити мобільним, а відсутність туалетів. Їх іншими гаджетами не заміниш.

Зате тепер, якщо пасажири електрички притисне – можна відволіктися в Мережі. Подивитися новини або почитати інтерв’ю Пивоварського. Аби дотерпіти до станції. Головне, щоб ролик з дзюркотливим струмочком не показували.