Легалізація тероризму – українське ноу-хау

0
76

Для тих хто не зрозумів, який ящик Пандори учора депутати відкрили, давши початок конституційної легалізації особливого статусу самоврядування окупованих територів.

Це відкриває шлях проводити вибори місцевої влади за особливими правилами під час окупації. Далі вам треба пояснювати, хто там висуватиме кандидатів, хто голосуватиме і хто рахуватиме? Далі пояснювати як терористи стають владою, отримують амністію, узаконюють місцеві банди в озброєну муніципальну поліцію і т.д. Треба пояснювати який це приклад для сепаратизму в Одесі, Харкові та зрештою і в Закарпатті?
Конституційна легалізація тероризму – це ноу-хау України у співавторстві з РФ. А щодо позиції Європи і США, самі подумайте, яка їм різниця скільки території входитиме до складу України, аби лише їх геополітичні і геобізнесові інтереси були захищені. Чи ми забули, що Грузія втратила Абхазію та Осетію, а Молдавія – Придністров’я.
Щодо санкцій, це максимум, на що пішов світ, але недооцінивши впертість російського керівництва зараз шукає любу можливість пом’якшити їх режим.

Юрій Чижмарь