Кров українців на руках олігархів

0
176

Сьогодні проходив повз протести під Парламентом. Прибув за декілька хвилин до прийняття цього фатального закону. Почув вибухи, за звичкою навіть не звернув уваги.
Потім, собі дивуючись, намагався допомагати пораненим строковикам, не думайте, що до людей із гумовими кийками та щитами я відчуваю хоч якесь співчуття. Але, чорт забирай, тисячі українців гинули, щоб Донбас не був російським, тепер, за примхою олігархів, знову гине молодь та українці, нехай це і менти. Безумовно, я не про нарваних псів режиму зі спецзагонів, що як завжди ховались за спинами строковиків.
Я повністю на боці революціонерів, але прикро коли звичайні чоловіки, яким однозначно немає що ділити, змушені через окупантів у владі знову і знову вбивати одне одного.
Взаємна кров збільшує шкалу ненависті, і швидше за все сьогоднішній випадок не стане останнім, але все ж хочеться, щоб одного дня спільні сили солдат, гвардійців та революціонерів нарешті вдарили однією лавою проти олігархів та їх собак. Сьогоднішня кров, що черговим розколом пройшлась всередині українського суспільства, повністю на совісті Президента та політичних сил, що підтримали закон про “децентралізацію”.

Парламентаризм впав! Хай живе Національна Революція!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here