Корупціонери Луганщини шукають компромат на Георгія Туку

0
72

Коли співати хочеться?
Коли бочиш очі радісних дітей! Коли чуеш їх веселий гомін!..
Я відверто не вважаю своєю заслугою придбання нових меблів для гімназії в Попасній. Адже я просто розпорядився не своїми коштами. Але, бачити щасливі очі малечі – це кайф!
Подивились відновлені житлові будинки, відновлену школу в Тошківці..
Ніколи не думав, що в мені ховається “будівельник”! )))
Тепер кілька слів про інший бік роботи.
В розрізі боротьби з коруцпією: 07 грудня відбудеться семінар розробників системи “Прозоро”. Запрошуються представники всіх районів та міст області! Хто не вміє – навчимо, хто не бажає -…
Отримав “інсайд”: занепокоєні “товарсчи” вживають неймовірних зусиль щодо пошуку компромату на мене особисто та на тих людей, які працюють зі мною. Завдання – всіма способами зганьбити мене так, аби Президенту на залишалось нічого іншого, як звільнити мене з роботи.
Примітивно, панове!
Щоб ви не робили – я буду вас давити до повного знищення! Ваша активність лише свідчить про вірність обраного курсу! )))

p.s. Панове “синие пиджаки” (прокурори)! Я ще й досі не отримав відповіді щодо елеватора!.. Мабуть, пора вам про це нагадати з “голубого экрана”?.. Нагадаю! Мабуть, вже пора нагадати і провашу “роботу” в Луганській обасті взагалі… Ваша бездіяльність вже починає дротувати не лише Одесу!

Георгій Тука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here