Кернес поверне Харків у часи Януковича

0
66

З приводу перемоги Кернеса і ситуації в країні.
Не лякайтеся!!!!!
По перше, так ми повернулися в часи Януковича завдяки Порушенко. Але ми ж Януковича перемогли.Та і Порушенко хоч і хитрий але боягуз.
Друге. Люди трохи втомилися, тому на вибори більше пішло прихильників старої системи, бабці та вата. У більшості ж порядних людей зневіра та стомленість. Але це пройде. Так само було в часи Януковича після помаранчевої революції. але за нею прийшов Майдан . і перміг саме на об’єднанні.
Третє. Кернес вже не той Кернес який був раніше. ні, він не змінився в сердині. але він змінив одяг. Навіть вся його рекламна компанія була побудована не на георгіївській стрічці, а на жовто блакитних кольорах. Тому ХНР найближчим часом не буде. Він добре розуміє, що Путін політичний труп, та і приклад ДНР та ЛНР його стримають. Отже він шукає де йом крае. це використовують Порушенко енд компані і беруть його собі під крило. А він віддано їм буде служити. Один простий приклад. на фронт потрібна була Швидка. де не намагалися її знайти чи купити ніяк невдавалося. Дзвінок Кернесу, і наступного ранку швидка оснащена та наповнена їхала на фронт. Він не патріот. але він не ідіот. Тож я його противник, але розумію що справ аане в ньому а втому хто його хазяїн зараз. У Саакашвілі та Кернеса один і той самий. Як одним не захоплююсь, так і другого не лякаюсь. Зміниться хазяїн зміниться все інше. Тож боротися треба не з ними, а з старою системою у вигляді Порошенкото та Луценко, а Саакашвілі та Кернес ляльки.
І Останнє. те прощо казав. Зраз буде армагедон. Порушенко хоче звалити Яценюка та Авакова, щоб отримати всю владу. Трохи вгамуйте емоції та подумайте своєю головою, що тоді буде. Те що до Авакова свої претензії то оддне. але саджає патріотів не він, а Судді. Він частково виконує накази влади, але не перегинає палку. Роблячи еволюційні змінив МВС, і це йому вдається худо бідно але вдається таки . І треба дати йому час щоб він зробив систему яка не поверне назад. А що до патріотів в тюрмах, то пригадайте слова адвоката Сиротюка. Що він сказав вийшов з судду: “Сиротюка посадили після дзвінка Філатову АП до судді. ”
Тому будьте обережні, не піддавайтеся емоціям. тим паче часто внас їх навмисно викликають.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here