Кернес намагається підкупити електорат українською кухнею

0
62

Добрий вечір і доброї ночі! Недільні роздуми.
Слава Україні! Слава Героям!

Остання неділя перед виборами.

Хліба та видовищ кричали римляни….Колись.

Що буде далі? Скільки вже часу пройшло після Майдану? Чи щось змінилося в головах людей? Може зробили ще один крок до зміцнення нації, а може і далі і далі – Хліба та видовищ.
Сьогодні йшов районом і що? Чую гучну музику, українські пісні і заклик, заходьте до нас на українські страви, вареники та картоплю з салом. А на сцені написано: “Голосуй за Кернеса”. Ще півтора роки тому стояла сцена перед Обласною Радою на центральній площі Харкова, де Кернес з Добкіним стояли на фоні російський триколора, лунало “Любе”, та на лацканах піджаків колорадські стрічки. Що змінилося? Тренд? Тепер для Кернеса в моді українська символіка ? Змінив одяг і все, а народу пропонує видовища та вареники.
То що далі? Що буде з виборами? Чи знову ті 54 відсотки за обіцянки життя по новому, відродження, покращення. Старі обіцянки нічого не змінилося. А націоналісти нічого не обіцяють просто борються і далі будуть боротися за вільну Україну. Щоб ви були Вільні. Ви хочете волі?
То за що проголосують люди? Те і побачимо, як еволюціює народ в Націю.
Люди, залишилося менше тижня до виборів. Думайте що вибираєте- вареники та видовища чи бажання змінити свою суть, а за цим зміниться і країна. Вибори то лише показник, хто Ви є і ким хочете бути. Над цим думайте коли будете обирати.

Отже, як завжди, маємо те, що маємо, а буде те, що зробимо.
Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, блокада не закінчиться поки Ви її продовжуєте! Аллаху Акбар!
Московія – ти не змінишся ніколи, духовні скрепи не дозволять. Вони прямо в тобі, і в твоїх попах. Є різниця між Святим Августином та Іваном Кронштадтським. Один пропонував думки, а другий вбивав їх, як цвяхи. Московія, ти була, є і будеш болотом.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here