Голодування політв'язнів загрожує їм строком у карцері

0
56

Нинішній незаздрісний побут щораз більше дарує докази того, що лишена у спадок від почилого (і геть не в Бозі) сатанинського Сав`єтського Саюзу постокупаційна, постколоніальна, постсав`єтська, і цілковито антинаціональна за духом, формою і змістом адміністрація, так і не стала на шлях побудови вільної і національної держави.

Здолавши світову “імперію зла”, українці постали перед потребою очиститись від її адептів, котрі після проголошення незалежності так і не полишили владних посад.

Стараннями так і не покараних комуністів, в Україні постала вкрай збрюрократизована, цинічна, й відверто українофобська орда посадовців, для якої єдиним керунком до дій є гін за особистим зиском й виконання вказівок зовнішніх потуг.

Тероризований найрізноманітнішими формами винародовлення український народ заслуговує на кращу долю. Від самих початків проголошення нічим не закріпленої “незалежності”, найкращі сини і доньки українського народу не боялись ставати до двобою з аморальною і злочинною системою.

Наслідком ув`язнень патріотів режимами Кравчука, Кучми, Ющенка і Януковича, в Україні постала когорта політрепресованих патріотів. Історія ще дасть цьому періоду злочинного свавілля тверезу оцінку, але час кидає нові виклики. Станом справ на час написання цих рядків, суголосно своїм попередникам корупційний режим олігарха Порошенко продовжує здійснювати злочинну політику винародовлення.

Нині за гратами утримується більше сотні осіб, для котрих прагнення служити рідному народові є єдиним мірилом доцільності дій і вчинків.

30 жовтня політв`язні постокупаційного режиму Порошенко оголошують одноденне попереджувальне голодування. Кожен учасник вимушеної відмови від вживання їжі, заздалегідь подав письмове повідомлення адміністрації СІЗО про причини, котрі спонукають вдатись до цієї дії. Кожен свідомо наразив себе на небезпеку, оскільки згідно “Правил утримання арештованих в слідчому ізоляторі”, відмова від вживання їжі є “грубим порушенням внутрішнього розпорядку”.

Відповіддю на політично мотивоване голодування може бути кількадобове утримання в карцері. Тримайтесь брати і сестри! Україна з вами!

Одноденне голодування є першим і попереджувальним заходом в справі протидії свавіллю режиму Порошенка. Нешановні панове посадовці! Почуйте патріотів!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here