Європа захлинеться від нових кривавих терактів

0
57

Сьогоднішній теракт у Парижі для більшості став шоком за нечуваною жорстокістю. Однак, ми, праві, про це попереджали десятиліттями. Але нас усіх огульно таврували “фошистами” і “расистами”.

Події ще буде дана об’єктивна і різностороння оцінка. У порівнянні з Україною хочу зауважити, як французи оперативно перекрили усі кордони у країні. Як це радикально не схоже на наших цинічних дегенератів при владі. Але зараз головне не це. Теракт був прогнозований. Про це давно попереджали, однак нас не слухали. І вперто знизували Європу навалою мігрантів. Нині більшість країн ЄС насичені нелегалами з країн Азії та Африки. Усі вони прибули туди не заради заробітків, а, як мінімум, заради халяви (соцдопомоги), а в ідеалі задля побудови “Єврабії”, “Європейського халіфату” або “Євроеміратів”. Про це знали усі, про це повсюдно наголошували. Однак, привладні толерасти стверджували, що ми повинні бути толерантними до тих, хто вимагає зняти хрести з церков та прапорів європейських країн. Ми повинні були, за їхніми словами, вчити азійські та африканські мови, щоб зрозуміти нових сусідів.

За останній рік лише до Німеччини прибуло більше мільйона мігрантів. І 90% із низ – не сирійці, а переважно турки, курди і представники африканських країн. На 90 мільйонів населення Німеччини, понад 10 млн населення – мусульмани! І це у центрі Європи. У Франції, Бельгії та Великобританії вже є цілі територіальні одиниці, де мігрантське населення становить переважну більшість, тобто більше 50% населення. І вони не лише чисельно склали більшість, а й займають агресивну позицію відвоювання життєвого простору у Європі. По усіх великих  містах створені “гетто”, де ці мігранти забороняють ходити тубільному європейському населенню. На кордонах із цими гетто межі позначені написами – “вхід не для білих”, або “білим входити заборонено”. Тобто, у Європі діє “кольоровий расизм” проти європеоїдного населення. Цю реалію довго замовчували як нетолерантну, однак головне гасло мігрантів – побудова “Європейського халіфатів” сьогодні, 14 листопада, стала для усіх очевидною. І очевидно, що задля його побудови радикальні ісламісти будуть убивати “гяурів”. Це є головною програмою ІД. Ті, хто не хочуть їм підкоритися – будуть знищені.

Цікаво буде поглянути, куди поверне ідіотська толерастична пропаганда після розгортання повномасштабних терактів, де убивати будуть саме толерастів, або їх прихильників.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here