Ескалація конфлікту в зоні АТО може бути припинена новими санкціями проти Росії

0
101

Доброго ранку, друзі!

Прошу пробачення за нєкотору нерегулярность виходів в ефір, но жизнь штука сложна і весь час вносить в плани людей свої корективи. Бадьоро й майстерно заварюєм ранкову каву чи чай, смотрім чи немає по роботі нічого термінового. Єслі нема, то спокойно і зручно вмощуємося коло комп’ютерів. Ітак.

У ділі Наді Савченко продовжується прежня тягомотіна, маразм крепчаєт, а це опосередковано свідчить, шо в Хуйла дєлішки йдуть із рук вон плохо. І до нього начинає доходити, шо мірова закуліса, подстрекаєма посіпаками від хунти, банально кидає презідєнта всєроссійкаго по всім статтям. От воно, роздуплившись, і взялося оддуватися на тому, до чого можуть дотягтися його вороваті рученята. А дотягнутися вони можуть лише до захваченних в плєн заложніков та до многострадальних окупіруваних районів Донбасу й Луганщини.

Пікантності моменту додає то обстоятєльство, шо Хуйло, начиная бамбардіровки Сирії в наївності своїй сподівався сорвать аплодісменти Америки і вообще Запада. А січас похож на актьорішку, який вискочив на подмостки Ла Скали і замість ісполнить красивим баритоном партію Ріголєтто, вдруг, послє перших взятих нот, дав позорного петуха. Самальоти політали і шото побомбили, но ніяких побед не добилися. “Освобождєніє” 350 квадратних кілометров нікому не нужной піщаной пустині победой щитаться не можуть, дальнєше продвиженіє войск Асада забуксувало в силу об’єктивних обстоятєльств – сільонок малувато. Попитки іранського спенцазу подсобить алавітам тоже успехом не увінчалися. Публіка в партере посміюється, бельєтаж откровенно рже, на гальорке поднімається оглушітєльний свист. Хуйло стоїть красний і смущонно хлопає глазами. А тут іще й трагедія з пасажирами Когалимавіа. Ето вже не конфуз. Ето уже предвестнік фіаско.

В етіх обстоятєльствах Хуйло спешно убрався за куліси, судорожно питаясь сохранить самоє дорогоє і сакральноє, шо імеєтся в Росії в настоящий момент – ето напічкане ботоксом ліцо московського фюрерка. Спасєніє і сохранєніє того ліца давно є самой дорогой і ресурсозатратной статтьой госбюджета РФ. Схоронившись за кулісами Хуйло злобно позиркав глазами, чи ніхто в бліжайшем окруженії з нього не рже, і собрав 6 ноября засєданіє совета безопасності РФ. На котором виразив глубоку обеспокоєнность по поводу провокацій хунти проти ДНР-ЛНР. Всі наблюдатєлі понімающе кивнули головами – значить слід ожидати актівізації огня в зоні АТО.

Но ведь фішка-то в том, шо у перемирії на Донбасі болєє всіх заінтєресован іменно Хуйло. На которого мірова закуліса і возложила ответственность за соблюдєніє договорьонностєй Мінськ-2 та нетерпляче зиркая на календар жде виполнєнія Хуйлом його часті договорняка. Та і Хуйлу важно продємонстрірувать вменяємость, бо шо же тагда получається – вопрос із ДНР-ЛНР не закрит, жадна хунта не собирається брать окупірувані райони на баланс, а для Москви із тої всієї історії сплошной геморой та убитки.

Та і вообще херня якато получається і совсєм не така, яку замислив блістатєльний Блядімір Блядімірович нєжно обнімая на тренажорі свого пітомца Дімітрія Анатольіча Медведєва. Ведь ізначальний замисєл був прост і прекрасєн – собраться з міровими лідєрами, дружно помахать пальцями перед носом уважаємого Петра Алєксєєвича і потом попивая послє баньки трав’яной чайок требувать від хунти нєукоснітєльного виполнєнія предпісаній велікіх держав. А єслі не буде виполнять, устроїть Петру Алєксєєвичу виволочку, принуждая послєднєго к послушанію. То єсть, к дальнєйшему стіранію граніц между велікай Расєєй і заблудшей Україной. На практіке же ефект получився обратний – хунта закупає все менше російського газу по все нижчим цінам, електрична завісімость уменьшається, даже атомні електростанції України постєпенно переводяться на западне топліво. Етого хотєл Хуйло в 2013 году? Вряд лі.

Поетому в Хуйла січас столь остро і нєстєрпімо желаніє возобновить в АТО громку стрілянину банально мстя хунті, а заодно принуждая її к сміренію. Дід останні дні вніматєльно присматрюється до дєйствій Хуйла питаясь предугадать, на якому промежуточному варіанті воно остановиться. Предугадувать Хуйла сложно, бо воно же шизофренік. Но з остатками інстінкта самосохранєнія. Так шо прогнозірувать його дєйствія всьо же, хоть і з оговорками, можна. То шо варіант полномасштабного вторженія стремітся к нулю, це вроді ясно. Но і повного виполнєнія Мінська-2 з торжественним поднятієм прапорів України в Донецьку, Луганську і на кордоні з Мордором до конца года тоже не предвідітся. Значить буде нєчто среднєє, но тут Хуйло винуждєн соблюдать крайню осторожность. Гадити на сході України воно канєшно буде, но так, шоб його не застукали зі спущеними штанами вездєсущі западні глаза. Іначе позор буде похлєще провала в Сирії.

Отже, дідусь не виключає нєкоторого обостренія в бліжайше врем’я ситуації в зоні АТО, яке нічого существенного Хуйлу не принесе кроме морального удовлєтворенія від наблюдєній за шквалом пораженчеських і панікйорських настроєній на широких просторах українських мереж. Вместє с тєм возвращеніє Хуйла к проблємам Новососії обично сказується на хунті самим благотворним образом. Бо коли Хуйло отвлєкається на якісь сирійські вопроси, оставлена напризволяще малахольна хунта впадає в мізантропію і мазохізм та начинає творить херню. А от появлєніє в полє зренія шизофреніка обично дєйствує на малахольних отрезвляюще.

Шо же касаєцця Хуйла, то в нього вихода із создавшогося положенія, учитуючи особенності його душевного заболєванія вообще нема. Запад внє всяких сомнєній буде нарощувати усілія, направлені на вгамування зарвавшогося хама, приміняя всякі разні прийоми і прийомчики, которих в арсеналі у міровой закуліси предостаточно. І ціни на нафту – лише один із торчащих наружу датчиків, по яких ми можемо стежити за реальним ставленням отої закуліси до Хуйла. Зараз отой датчик уверенно показує цифру нижче 50, шо почти вдвічі менше за мінімально необхідний для Росії показатєль. Колись Наполєон вроді сказав, шо для войни нужні лише три вещі: гроші, гроші і ще раз гроші. Ну, положим, гроші нужні не лише для войни, тому общий курс міровой закуліси на существенне сокращеніє в розпорядженні Кремля фінансових средств, вибран правильно і цей курс продовжуватиметься і впредь. Влоть до зіяющей пустоти в гулких залах золотовалютних храніліщ Московії.

Но і кроме нафти єсть множество ричагов. Чого їх не застосовують по полной і чого ми не бачимо нємедлєнного ефекта? Дід давно догадується, шо в главна цель міровой закуліси не боротьба з Хуйлом. Ето нєдоразуменіє на московськом престолє цікавить запад не більше, ніж таракан, який нахабно вискочив на кухню, коли ви включили світло. Цель запада шире і стратєгічнєє – обезопасить світ від подобних нєдоразуменій. Тому послідовно создаються не лише предпосилки для возвращенія Росії в її єстєственну нішу і привичну горду ніщету. Ізлішек нетрудових доходів у Росії – угроза миру і стабільності на планеті, це вже поняли кажеться всі. Но главна стратегічна задача – ліквідація ядєрного оружія, находящогося на тєріторії РФ. Дєло ето тонкоє, ювелірноє і спішки не терпить. Іменно тому западні заправили проявляють стільки акуратності та терплячого упорства в обращенії з россійскими партньорами. Поминая по ходу дєла недобрим словом Буша-старшого та желєзну лєді Тетчер, которі не воспользувалися історичним моментом і не витребували від Єльцина вивезення ядерних арсєналов в болєє надьожні місця.

Цілі і задачі ці будуть нєпременно досягнуті і ми ще побачимо прямі включення з церемонії демонтажу російських ядерних ракет под велічественні звуки “Патріотічеськой песні” Глінки та лікующі воплі руссовати, яка радітиме, шо Москва зуміла виторгувати за ржаві ракети гори вкусной гуманітарной помощі.

Українці тим часом хмуро їздитимуть по швидкісним автобанам і привично клястимуть власть за погану жізнь.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here