Дві сучки

0
167

…ні, це не про цих красунь – Пеппі і Тіну. Дві сучки – це особи, яких – є таке історичне непорозуміння – називають людьми, які використовували цих бульдожок як рожальний станок для продажу щенят.

Коли дівчата стали вже не годитися для такої “роботи” – дві сучки навіть (вдумайтесь!) не захотіли віддати Пеппі і Тіну в добрі руки.

Дві сучки хотіли закрити їх в сараї і не годувати, щоб пошвидше здохли. але дві жадні сучки погодились віддати їх добрим людям за викуп.

Дві мерзотні сучки привезли бульдожок в маленьких переносках, в які вони не поміщались, у дівчаток – страшний стрес. Пеппі сильно укачало, вона перестрибнула через увесь салон і билась об скло, аби пошвидше втекти від садистів, розбила ніс, стала задихатися. її рвало пшеницею, кандиба, чистою пшеницею! від стресу почався набряк шийки…

Лікар каже, що якби її привезли на п’ять хвилин пізніше – бульдожки вже не було б! дихає нині через апарат штучного дихання, ніч біля неї чергував медбрат Женя з клініки “Бест” – низький уклін йому та лікарям Віталію і Максиму Станіславовичу.

Oльга Нужна, Яна Ізмалкова та інші волонтери зібрали кошти для цього, а я оплатив необхідне лікування дівчаток, які були в жахливому стані.

Пеппі і Тіну доведеться ще довго лікувати і реабілітувати, якщо у вас є бажання і можливість допомогти – напишіть, будь ласка, Ользі або Яні.

Або картка Приватбанку 5168 7423 4706 7534 Нужная Ольга, репост вітається.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here