Добровольчі батальйони страхують країну від диктатури

0
91

Про вдячність.

Мене кілька днів звинувачували, що я підтримую бандитський ПС та крадія Коломойського. Хочу трохи прояснити ситуацію.
Так я буду завжди вдячний Коломойському за те, що він під час навали очолив Дніпропетровську область і став прикладом вдалого менеджменту під час війни і загального патріотизму. Це дало країні не тільки фізичну допомогу але і моральну і я за це йому вдячний був і буду завжди. Але це не виключає, що не буду боротися з його тіньовими схемами.

Так я буду вдячний ПС не тільки за те що вони йшли добровольцями на фронт у нас є ще інші добровольчі батальйони,а за те, що вони захищають ідею збереження добровольчих батальйонів. переведення їх у новий статус резервної армії. Це по суті буде страховка від диктатури влади, якщо з’явиться новий Янукович і віддасть наказ армії та генералам роздавити новий майдан. Але моя подяка їм виключає, що буду закривати очі на випадки зловживання зброєю у громадянському житті чи участі в рейдестерстві, чи тіньових схемах.

Я буду вдячний Авакову і з шаною б потиснув йому руку. Бо бачив, що було в Харкові коли колони росіян та проросійських носилися по центру міста з триколорами і кричали, що Харків це Росія. Захопили обласну адміністрацію і тримали її. Пам’ятаю як принижували побитих самооборонівців пропускаючи їх через шеренгу. А міліція тому сприяла. Дуже ждорийпоказник як міліція виконувала накази міністра. І тоді Аваков привіз кілька загонів спецпризначення з інших міст і звільнив ОДА. З того почалося звільнення Харкова. Ще не раз були моменти, коли українська влада трималася в Харкові на волосині. Але знаю, що Аваков та Балута утримували і приймали заходи по припиненню цього. Втримали місто і область. Тому і немає зараз ХНР. Це знаю особисто. і бачив то на власні очі і не раз. Але так само буду критикувати його, якщо він буде перевищувати владу чи сприяти самочинствам міліції, чи користуватися посадою для особистого збагачення.

Я так само підтримую Яценюка тому, що бачу і знаю, як працює. Знаю що підтримка економічна нашій країні то його заслуга. і Чи має він помилки? Так. Буду їх критикувати, але з розумом, а не тільки для піару чи для садозадоволення. Але все одно знаю і буд вдячний за те що він зробив для країни.

Я свободівець і вважаю на сьогоднішній день Свободу однією з самих ґрунтовних політичних націоналістичних партій. Багато напрацьовано за 20 років її існування. Чудово випрацьована ідеологічно і відточена програма дій для відбудування України. Чи є у неї помилки? Звісно є! Вона ж жива! У якої партії їх немає? То нормально . Так само, як у всіх партії є період піднесення і затишшя. Тож я вірю в те, що Свобода себе ще покаже бо має добрі коріння та ідеологічне ядро. За час буття прихильником, а потім свободівцем ніколи не почув наказу не висловлювати свої думки. Ми розмовляли на різні теми, але ніхто не затикав мені рота, хоч іноді моя особиста думка розходилася з головною лінією партії, але не в головному. І коли треба було виступати разом на акціях або в в спільний праці, йшов зі всіма. Ніхто не стикав і не стискає мою особисту вільну думку в Свободі. Партія не робила з мене робота. Є тільки завжди пояснення де моя особиста думка, а де слова від партії. В житті все може бути, може партійці в якийсь час вирішать, що я не відповідаю вимогам, і мене попросять піти у відпустку. таке може бути. Це право партії. Я не буду ображатися. І завжди буду в поважати і цінувати Свободу за її вклад в історію визволення України.
Отже висновок – не ділю людей на категорії, розділю їх діла і суджу не людей, а діла .
Тож буду і далі дякувати Коломойському, коли буде за що. буду підтримувати ПС ,якщо мої думки будуть збігатися з їхніми. Так само буду дякувати Авакову за нову поліцію, якщо він її побудує. І буду радий поверненню Свободи в парламент де вона зможе більш ефективно будувати Вільну Україну, державу націю.
Вибачте я такий, і таким зостанусь. вже старий, щоб мінятися.І завжди буду вдячним за добрі справи будь кому.
Ну може, ще трохи сили є щоб за дівками бігати! Бася надихнув

Степан Стецько