Діло Савченко стало перепоною на шляху російського правосуддя

0
214

Доброго здоров’я, друзі!

Четвер по многим причинам день прекрасний, сподіваюся всі ви в бадьорому дусі і вже встигли і потренуватися, і поснідати, приїхати на роботу та наповнити атмосферу офісу прекрасним ароматом кави або чаю. Раз так, то смотрім, шо в нас проісходить на міжнародних фронтах.

Російські суди продовжують перекидати справу Наді Савченко друг другу, як гарячу картошку. Шо й нєудівідєльно, бо російські судді, як це нє странно, тоже люди. І їм тоже присуще почуття страху перед будущою ответственностью. От вони і перефутболюють одне одному оте діло, чревате самими неприятними лічно для них послєдствіями. Адвокати злорадно посміюються, злобно троллять обвінєніє і суд та намекають на налічіє в них нових порцій алібі. Тактична цель обвінєнія і суду провести слушанія биренько, пока прогресивне человечество отдихає в отпусках, провалюється. Слушанія скоріше за все прийдеться проводити восени, под ще більш пристальним вніманієм відпочившого мірового сообщества.

Дєдушка вчора утром написав, шо, глава россійской діпломатії, наш всєобщій любімец Сірожа Лавров, рішив, відімо, окончатєльно перейти на блатну феню. Дєдушка ошибся – каюсь. Бо Сірожа пошов дальше і перейшов на блатну феню з елєментами матєрної лєксіки. Пока главний діпломат саудов, достопочтєнний Адель аль-Джубейр привично рассуждав на актуальні проблеми сучасного світу, Печальна лошадь видавила із себе “Дебіли, бля…”. Тепер Сірожа многословно і уніжено об’ясняє саудам, кого він мав на увазі, но, кажеться, саудовсько-російські відносини окончатєльно іспорчені. Напоминаю, Сірожа Лавров – ето та сама печальна лошадь, яка з осуждєнієм дивилася на свого українського колегу пана Дещицю і лише за те, що Андрій Іванович констатірував общеізвесний факт, шо “Путін – хуйло”.

Занятий уніженним плазуванням перед саудами Лавров нє смог прийнять участіє в очередном совещанії совета безопасності РФ, яке вчора собрав Путін. На том совещанії громко сєтували по поводу коварної хунти, котора обстрілює мирні квартали Донбаса і заодно наносить удари по місіям ОБСЄ. Бундесфрау Меркель була тищу раз права, коли сказала, шо Путін живе в іншому світі. Де є інший Донбас, інше ОБСЄ, де существує нєведомая грёбаная ху… нта, де годовщина гібелі “Курська” – празнік, которий отмічається концертом “Ласкового мая”. Маразм крепчає, нам главноє не замараться і держать порох сухим. – Правда, уважаємий Пйотр Алєксєєвич?

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here