Держава намагається знищити добровольчий рух

0
89

Наче птаха Фенікс, з попелу відродилася у вогні Українська повстанська армія.

Добровольчий рух, попри усі проблеми з ним пов’язані, став УПА нашого часу, став гордістю нації, показав усьому світу, що українці – нескорені.

Обов’язок кожного патріота – допомагати добровольцям. Обов’язок вищого керівництва – максимально ефективно інтегрувати добровольчий рух у державний механізм. Ті, хто вбиває окупантів – кращі сини і доньки своєї країни. З цих людей можна радикально реформувати кадри не лише в МВС та Збройних Силах. На свої очі, десятки разів привозячи допомогу бійцям на Донбас, бачив серед тих, хто воює, масу людей, які не лише стріляти вміють – на війні є адвокати і економісти, науковці і фахівці з місцевого самоврядування. Це колосальний кадровий резерв, котрий допоможе змінити нашу країну.

Натомість добровольчий рух …системно намагаються знищити. Це фатальна помилка Президена Порошенка. Коли дізнався по вчорашній напад (а інакше не назвеш) Генштабу на базу Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” – нічого, крім огиди, це не викликає. Уявляю, як в Кремлі раділи з цієї ситуації. Ця помилка Президента може коштувати нам втрати величезних територій. І те, що добровольці “відбились” від професійних військових і базу не віддали – показово. Значить, і воювати краще вміють. А взагалі в такий час стравлювати між собою проукраїнськи налаштованих людей зі зброєю – найкращий подарунок Путіну. І те, що Генштаб досі сороміцьки мовчить – теж показово.

Пане Президент, що ж Ви робите, схаменіться!

Олег Ляшко