Депутат-сепаратист провокує українських патріотів

0
63

У ЗМІ з’явилися повідомлення з посиланням на прес-службу МВС (хоча на самому сайті МВС цієї інформації ще немає), що затриманого сьогодні за допомогою “маски-шоу” керівника Одеської обласної організації ПС Сергія Стерненка підозрюють у викраденні і побитті народного депутата.

Насправді, за нашою інформацією, йдеться про депутата Комінтернівської райради Одеської області Сергія Щербича. Він був керівником місцевої організації відверто “сепарської” партії Маркова “Родіна” і став відомий тим, що активно завозив на Майдан тітушок.

Безвідносно до того, чи має Сергій Стерненко якесь відношення до цього викрадення і чи було воно взагалі (у зв’язку з наближенням виборів зазвичай спливає багато подібних історій) – ось трохи інформації про цього депутата. Він фігурує на сайті “Миротворець” як “сепаратист”:
https://psb4ukr.org/criminal/shherbich-sergej-sergeevich/

Я поняття не маю, хто побив цього Щербича, не знаю навіть, чи били його взагалі. Але якщо після Майдану і півторарічної війни з Росією така людина продовжувала бути депутатом – я тих хлопців дуже і дуже розумію
От якби він сидів у тюрмі – його б точно ніхто не викрав. А якби його у в’язниці побили, оце була б робота для слідчих і правозахисників…

12006114_934104143313954_5004599481541726893_n

Олена Білозерська

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here