Чому бреше мавпа Мустафа в Найом

0
744

160 000 000 000 гривень вкрали у нас з вами лише однією аферою… Брехлива мавпа Мустафа Найом вчергове підтвердив свою репутацію – іти в найом до старших дядь і готова нести публічно будь-яку єресь, якщо дядя за неї добре заплатив.

Нині у Найома дядя – це олігарх, громадянин Кіпру та Ізраїлю Ігор Коломойський, який пограбував український народ на 6 мільярдів (!) доларів своїми схемами із виведення коштів з “Приват Банку”.

Звідки беруться брехливі огидні заяви чорноротого пуштуна проти Олег Ляшко, проти мене, проти усієї нашої команди? Це елементарне замовлення, яке олігархічна шістка і політична повія, яка віддається в найом, виконує за крихти з пан такого столу. В даному випадку замовник його послуг – Коломойський.

Наша команда тривалий час вимагає від директора НАБУ Ситника, Генерально прокурора, Луценка, голови Національного банку Смолія, прем’єр-міністра Гройсмана і Президента Порошенка негайно вжити заходів і повернути українцям вкрадене у них Коломойським.

Чому Високий суд Лондона, чесна репутація якого є беззаперечною у всьому світі, визнає економічні злочини Коломойського і арештовує його майно по всьому світу – і в цей же час наша влада і наші правоохоронні органи закривають очі на вкрадені у нас з вами мільярди?!

Невже 160 000 000 000 грн., які вкрав в України Коломойський – це мало? Ці кошти могли б бути витрачен на підняття зарплат і пенсій, на ремонт в сотнях лікарень і шкіл, на тисячі кілометрів нових доріг.

Але силовики і влада, мабуть, думають інакше. Може, заради лояльності брехливого каналу 1+1, вони готові замовчувати злочини, які коштували українцям втрати с т а ш е с т и д е с я т и м і л ь я р д і в г р и в е н ь? У кожного з них є шанс довести, що це не так.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here