Без незалежної України не буде незалежної Польщі

0
271

Україна має бути сильною, щоб сусідні держави не виставляли претензій до країни.

«Антибандерівський» закон насправді є антиукраїнським. На жаль, більшість у польському парламенті на перший план ставлять питання, що нас роз’єднують. Прикро, але Польща відмовилася від позиції адвоката України в Європі, яку вона виконувала останні роки. Зараз Польща з нашого потужного союзника перетворюється на слабку країну, де верх беруть деструктивні сили та ідеї.

Без незалежною України не буде незалежної Польщі. На жаль, польська влада забула цю прописну істину. Московія вигравала тоді, коли Україна і Польща конфліктували. Можливо це звучить фантастично, але зважаючи на політику Польщі, я не виключаю висунення територіальних претензій до України.

Ми слабкі через те, що самі не віримо в свої сили. Для того, щоб не було подібних заяв сусідніх держав команда Радикальної партії пропонує план як Україні стати сильною. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Для того, щоб молодь знаходила роботу в Україні. Тому нашим першочерговим завданням є подолання бідності, підвищення доходів українців і дешеві кредити для бізнесу. Ми маємо змінювати державну політику, щоб ні Польща, ні Росія не висували жодних претензій Україні.

Я вважаю неправильним, коли Президент України їде і стає на коліна перед пам’ятним знаком загиблих від рук українських націоналістів. Як Порошенко може ставати на коліна і принижувати українську націю? Як можна закривати очі на недружні кроки з боку Польщі? Я сподіваюся, що здоровий глузд візьме гору і не хотів би, щоб стосунки між нашими народами ускладнювалися, адже від цього переможе тільки Росія.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here