Аваков наповнив в'язниці героями АТО

0
71

Тут я була забанена, і не могла довго відповісти усім підарасам-порохоботам, які атакували мою сторінку протягом кількох днів.

Ну зато в мене лишалася можливість відфрендювати, то я повидаляла з друзів тих, хто лайкає мусорозахисні пости Авакова. А щодо порохоботів – то всі, шо набігли до мене на сторінку – і не були у мене в друзях. Мінстець з шістками-операторами крапали мені гнівні коментики тіпа пісьма трудящіхся. Піднапряглися раби)

Я пригадую, як Арсен Аваков колись, ще за яника писав такого постіка, шо він плакав, коли виступала з трибуни Ірина Луценко про свого чоловіка. Мерзотні сентиментальні тварюки. Він плакав за комуняцького синочка, такого ж ненависника націоналістів, як він сам, чужинця по духу, не будемо вже казати щодо крові. Плакав з виступу тьоткі-нардепа, шо стала нардепом разом із братом віайпі-в”язня за то шо родич у тюряжкє. В”язня-алкаша, у якого з глотки перло з дитинства починаючи і тюрмою закінчуючи. Який потім не вийшов з тюрми як герой, а прийняв помилування у ворога, як останнє чмо.

Подивіться, як вони жили за тірана-яника і як вони продовжують жити зараз. Подивіться, як живуть їхні типу вороги. Тобто, як продовжують жити.
Я шось згадала стєнанія за ще одним в”язнем, -Тимошенко. Скільки крокодилячих сліз виплакали адепти опи і її підлабузники. Як вони бідкалися з нелюдських умов її утримання. У неї було погане утримання в тюрмі і на больнічькє? То що тоді ви скажете, тварі, про умови героїв АТО, якими ви забили тюрми?

То як назвати те, що ви, падли, робите з героєм майдану і героєм АТО – Богданом Тицьким? Ви післали беркутів зламати йому руку, ви не стоїте, тварюки перед ним за це на колінах, не покарали винних і не сплатили йому компенсацію. Ви поклали його в бомжатнік під назвою лікарня швидкої допомоги, а хотіли взагалі кинути в СІЗО без лікування. Вам досі байдуже, що він мало не втратив руку через те, що зверху була команда не пускати до нього лікарів. Хто вам дозволив посилати беркутів в якості суддів і катів проти тих, кого ви замолажували на Майдані, коли лаштували з себе народних? Ви постите цинічну брехню на своїх скотських сторінках про людину, завдяки якій зокрема ви змогли рейданути у Захарченка хлібне місце.

Нардепи не можуть потрапити до спецблоку лікарні. Та до Тимошенко натовпами ходили навіть громадяни інших держав при януковичі. А нардепи в неї навіть ночували.
А сьогодні нардеп годинами стукає в двері лікарні-тюрми, де де переховують катованих в”язнів під тортурами садистів-лікарів і нелюдів-беркутів.

Тицького не звинувачують у киданні гранати, не кажучи вже за те, що він її, звісно ж, не кидав. Але це не заважає катувати його та інших в”язнів. Нічо, сволочі, ви ще побачите як народ таки кидатиме у вас гранати. Ви напроситесь, покидьки.

Тетяна Близнюк