Арештом Мосійчука Порошенко відкрив ящик Пандори

0
101

Порошенко відкрив ящик Пандори.

Панство прихильники Порошенко, Ви ще досі не зрозуміли, що він і регіонали то одне і те саме. Він просто скинув, за нашою допомогою, Януковича і зайняв його місце. А зараз повертає всіх хто служив старому режиму на свої місця. Ви ще досі вірите його словам? Вам не достатньо того скільки Він разів їх не тримав? Ні ? Недостатньо? Що Вам ще?
Отримуйте. Закон для чужих, своїм все. Все що забажають. Вчора було показове покарання першого, хто ослухався. До цього жодного покараного регіонала, крадіжки котрих по розміру не йдуть в порівняння Мосійчуком. Чи винен Мосійчук? Може винен, може ні, але вчора не було не презумпції невинності. Не дано було слова, просто арештували і все. Вчора показове одобрямс, без жодного слова обвинуваченого, без бажання розібратися.
Так, все було схоже на закон від 16-го. Крики ганьба то були всім вам панство депутатів. Ви не були за справедливість. Ви боялися. Ви не розбиралися. Ви крикнули одобрямс. Ви злякалися? Так. Ви не кричали так ні Клюєву, ні Мельничуку ні іншим. Ганьба Вам панство депутати. Ні не БПП, там все відомо , там холопи. І не виправдовуєтесь , що все видно, всі Ви заплямовані. Всі 262. Далі буде достатньо слова прокурора і кожного з вас під одобрямс запруть в буцегарню. Вас не буде жаль, буде жаль Україну. Де підступна посмішка прокурора, котрий задоволений не справедливістю, а своєю інтригою Де істеричний Гройсман скоріше закривший засідання ради і не даючи слова звинуваченій стороні. А його крики, “я не знав! я обурився! це жах” Такі брехливі…Коли ж його обурить ті мільйони, котра вкрала минула влада? Ніколи, бо вони одне і те саме. А Луценко просто світився від скоєного, і натякав – ми ще знайдемо кого посадити.
Ви це ще не зрозуміли, ті хто так любить Порушенко що воно таке? Скільки вам потрібно часу? Так само продовжуєте несамовито любити , та закликаєте вірте йому! Вірте, вірте Порушенко, він святий, ну не може він брехати! І скоро буде не просто вірте йому , а вірте в нього. Одне питання до Вас – Ви чи сліпі чи глухі? Не знаю. Або Ви наїлись солодкого Рошену і вам видається від того життя солодким? Чи Ви колись вийдете з того туману? Не знаю.
Не до вас звертаюсь зараз, а до тих хто розуміє, що то стара система себе відроджує. Об’єднуйтесь, якими б ви не були блудними синами України. Повертайтеся і захищайте її, забудьте про Ваші суперечки та образи. Забудьте про Вашу недосконалість. Ми знаємо, які Ви. І не бійтеся що прокурор по завданню, ще знайде в когось гріхи. Зараз головніше країна.
Як і раніше закликаю об’єднуйтесь перед реваншем старої влади у новому обличчю. Ви можете бути разом – і Свобода і НФ, і ПС і Самопоміч, і Радикальна партія і Батьківщина. Ваші гріхи набагато менше, ніж те зло яке несе нове втілення Януковича – Порушенко. Це наша проблема, ні Штатів ні Європи. Ми самі повинні все зробити. Самі. Об’єднуйтеся!

Маємо те, що маємо а буде те, що зробимо. Тільки рбіть!

Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, Ваша сили як і наша в єдності. Аллаху Акбар!
Московія , вона не зміниться , це не можливо. тільки руйнування. Той хто цього не зрозумів потоне в її болоті.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here