Антиукраїнським олігархам загрожує швидка конфіскація майна

0
53

ПРО ОЛІГАРХІВ

Олігарх може займати антиукраїнську позицію – як Ахмєтов. Може проукраїнську – як Коломойський. Може десь посередині – як Порошенко.
Що ж спільного між усіма олігархами?
У кожного з них є своєрідне психічне відхилення: все, що відбувається у світі, все, що робиться ними чи навколо них, вони здатні розглядати виключно під кутом власного, особистого збагачення. Абсолютно все для них – або привід для подальшого збільшення статків, або перешкода у цьому. Якщо олігарх займає проукраїнську позицію – скоріше за все, він вважає, що існування незалежної України вигідне для його кишені. Якщо проросійську… мабуть, вважає себе крутішим за всіх російських олігархів, особистих друзів Путіна.

Що ж з ними такими усіма робити?
А просто.
Антиукраїнським олігархам треба пояснити, що вони помилилися у розрахунках. Доступною і зрозумілою для них мовою – методом конфіскації всього майна. Самі ж хай утікають за поребрик. Якщо встигнуть.
Проукраїнські олігархи хай поки що будуть. Їх навіть можна нагороджувати престижними орденами і званнями. Але до влади їх пускати не можна. Бо якщо вони вирішать, що Україну стало вигідно поділити і продати – неодмінно саме так і зроблять.
Що ж до тих, що посередині – мабуть, все має залежати від того, добровільно чи не добровільно вони віддали владу…

Олена Білозерська

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here