Активісти вимагають від Яценюка здолати спротив президента реформам

0
84

Доброго ранку і доброго дня! Понеділок.
Слава Україні! Слава Героям!

Ніхто нам не друг, ніхто нам не ворог. Всі мають свої особисті інтереси. Головне чи збігаються вони з нашими?

Ми маємо президента України. А чи збігаються його інтереси з інтересами України? Чого варті його заяви про чесні вибори в Україні. Чого варті його призначенці для України? Але, як не дивно то все нормально . То дзеркало України. Ми саме такі. Які б вибори не були, але кількість виборців на них це термометр країни. То чи варто нам жалітися?
Поки ідея Вільної України не переможе в більшості доти країна буде така. Хоча вже зараз не та Україна, що була, вже є критична маса, яка перевела її через межу, але точка неповернення ще не пройдена. Ще є президент регіонал , котрий намагається все повернути назад, є регіонали, котрі нахабніють з кожним днем. Система не зруйнована та нова не побудована. Це як нова поліція вона тільки приклад , але вона ще не замінила міліцію. Так у нас нова активна частина є , Майдан , але до справжньої України ще треба працювати.
Це не значить, що то дуже далеко, але і не завтра, все поступово, крок за кроком. Це те, що треба допомагати Філатову відстояти вибори в Дніпрі, це те, що треба допомагати автомайдану з Соболєвим повалити Шокіна, це те що треба , як Вам не дивно то буде звучати допомогти прем’єру повалити спротив президента провести реформи і в судівстві, і прокуратурі, і в енергетичній сфері. Тільки коли зрушення пройдуть повсюди, хоч потрохи, тільки тоді ми відчуємо, що перейшли межу остаточно.
А зараз поступова боротьба, не фальшиві крики базарного Саакашвілі, вони димова завіса а не справжні зміни. Мабуть навіть добре що мером Одеси не став Боровик людина Саакашвілі. Так ви просто бачите, що ворог відіграв свої позиції , а інакше обманювалися б, як обманулися з Порушенко. Краще знати правду , ніж вірити брехуну і потрапити в болото.
Так і з Францією, чи Німеччиною. Ніякі вони нам не друзі. Вони тільки влаштовують свої інтереси. Та і з Америкою те саме, в неї теж свої інтереси. Але і у нас повинні бути свої інтереси, і на відстоюванні їх можна отримати своє.
Ніяка Франція нам не друг, Ніяка Германія нам не друг, ніяка Америка нам не друг. Співчуття виказуйте людям, а не країнам. Бо країнам Ви до до дупи, вони будуть робити те, що їм вигідно. Ви це вже зрозуміли? Чи знову соплями будемо про дальних обмазуватися забувши про своїх рідних, котрі гинуть кожний день на фронті. Бо дочекаєтесь, що ваші особисті соплі будуть кривавими., коли не бачите сліз ваших близьких.
Думайте спочатку про себе, про Україну, у нас багато проблем і свої інтереси. Чи Вам так необхідний безвізовий режим, щоб скоріше чкурнути в примарну казку Європи.

Єдине чим можу вас порадувати, Не все так у Путіна добре і прийняли його до антиіділовскої коаліції не на рівних умовах. Вже сьогодні та завтра побачите, що не такі в нього і виграшні позиції.
А ще не шукайте Путіна там, де його немає Теракт у Франції це її проблема мультикультурності та самозакоханності. Там такого ще буде, якщо це не буде Франція трьох мушкетерів.

Отже маємо те що маємо, а буде так, як зробимо.

Слава Нації!
З нами Бог!!
Кримські татари, боротьба продовжується з обома президентами.! Аллаху Акбар!
Московія – нічого не змінилося тільки злякалися дуже. Іділ плювати хотів на християнські цінності і лупити буде по Вам. І не жаль Вас.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here