Адвокати Савченко налякали Плотницького можливістю проведення слідчого експерименту

0
77

Доброго здоров’я, друзі!

Нарешті надворі в нас понеділок, сподіваюся, за вихідні всі улучшили свої спортивні показатєлі і зуміли встати з дивану не три рази, а цілих п’ять разів. Це вже прогрес, бо як писалося в дідовому букварі «Усе на світі починається з малого, з зернини – хліб, з промінчика – зоря. І Ленін теж свою важку дорогу почав колись із Букваря». Ленін тут, канєшно, ні при чому, але заложений у віршикові імператив цілком примінимий і до спортивних занять, та не тільки. Головне, не лінуватися. Тому й дід, улучивши вільну хвилину, пише зараз ці рядки, шоб небайдужі громадяни не подумали, що дідусь ледар. Кохве-чай заварили вже? Отлічно. Тоді смотрім, що в нас напроісходило на міровій арені і куди світ пливе.

Начинаєм, як обично з діла Наді Савченко, де продовжується прежня тягомотіна, хотя всім уже все давно понятно. Адвокати продовжують злобно троллити государственну машину Кремля, то і дєло вставляючи їй палки в кольоса. Зараз, например, Марк Фейгін рішив іспитить «на слабо» лідєра лугандонов Плотніцкого. Потребувавши від нього проведення слєдственного експерімента на місці бою, де Надя якоби коректірувала огонь батарей. Плотніцький пока отмалчується, судорожно набирая тєлєфон кремльовських кураторов.

Но кремльовські телефони мовчать, бо в Кремлі січас не до Плотніцького. Січас там не знають шо дєлать із новим врагом, який нарисувався на голому місці. Туреччину Хуйло всігда ошибочно щитав своїм союзніком, Ердогана полагав младшим другом. І відносився до нього соответственно – со снісходітєльной разв`язанностьтю. Однако турецький султан оказався нє із таковскіх і вдруг вставив шото Хуйлу сзаді. Тепер Хуйло в сільнєйшем расстройстве питається сообразить, шо случилось і шо дєлать. Ердоган на всякий случай посовітував Хуйлу не іграть з огньом і Хуйло послушно взявся за турецькі помідори. Які запретив ввозити в Росію і думає, шо етім смертельно уязвив подлих турків.

Грозная отповедь Кремля, котрий наньос сокрушітєльний удар по прилавкам своїх продовольственних магазінов і продолжає массірувано бомбить російські турагенства, визвала в Туреччині єхидне «Ой!». І не лише в Туреччині. Бо ответки со сторони Москви ждали не лише в Анкарі. Тестовий удар Туреччини дав положітєльні результати, і мірові лідери сьогодні зранку з удовлєтворенієм обмінялися по закритій связі СМС-ками: «Слабак». Всі побачили удівітєльну безпомощность Параші, так шо розрахунок Ердогана, коли він наважився дати приказ на збиття Су-24, був точен – ніфіга Хуйло противопоставити султану не в состоянії. Це важний ітог поставленого над Хуйлом експеримента, аналітики й стратєги у Пентагоні й ЦРУ, внесли в свої плани соответствующі корективи.

Тепер коварні аналітики заварили собі кохве і з інтересом наблюдають, як Хуйло, котрий позорно провалив іспит з международних отношеній, буде здавать екзамени по вопросам внутренньої політіки. В ці хвилини російські дальнобойщики окружають Москву фурами і в каждого у кабіні по монтіровці. Понятно, шо революції оті дальнобойщики не начнуть, но понєрвнічать Хуйла заставлять. Як колись і істєріке билась цариця Єкатєріна, чуючи про пугачовщину. Хотя в Пугачова не було камазів, а в Єкатєріни була армія і полководці, которі громили турків. Тепер же ситуація наоборот – від турків Хуйла терпить унізітєльні пощочини, а з усіх полководців у нього в налічії лише Дімон Медведєв. Зато у пугачовців появилися свої камази і надьожна радіосвязь. Інтєресна історія може получиться. Злорадно наблюдаєм.

Всємі преданний і оболганий Хуйло, находясь в тяжолом душевном состоянії рішився полетіть сьогодні в Париж, де відкривається кліматичний саміт ООН. У саміті приймуть участь глави 147 держав світу і, шо характєрно, среді них у Хуйла нема ні одного верного друга. Торжество путінськой международной політіки породило сплошних врагов і злопихатєлєй. Поетому Владімір Владімірович ітиме кулуарами саміту под єхидними взглядами злопихатєлєй, періодично прячась за углом, шоб не попасть на глаза Ердогану, Пороху, Обамі, бундесфрау Меркель, ілі другим партньорам, у котрих накопилося до Хуйла много неприятних вопросов. А сьогодні увечері російський тєлєвізор привично розкаже дорогім россіянам о високом международном авторітєтє презідєнта россійской федерації, перед яким весь світ стоїть на цирлах. Дорогіє россіянє, правда, вже запуталися, хто в них главний враг – турко-пендоси, жидоєгиптяни ілі всьо же укросаксонці… І в смешанних чуствах полізуть в холодільнік за рассолом. Похмельє прібліжаєтся.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here