Партійне протиріччя сприяє розвитку української політичної системи

0
96

Доброго ранку і доброго дня! П’ятниця.

Слава Україні!

Біологи встановили, що стиснута удавом жертва гине через порушення роботи кровоносної системи. Не вмер Гаврило так болячка задавила.

Чи маю надію на Порошенко? Ні. Тільки на майдан. Майдан, котрий показує владі, що він є і то вже сила. Не думайте, що Порошенко, котрий усівся на Банковій не трясеться, як хвостик зайця. Ще й як! Тому одне те, що виходять люди на майдан чи під АП в нього вже підвищує тиск і він судорожно починає шукати компромісу, а саме компроміс і є завжди вихід з ситуації. Не виконання бажання одної чи іншої сторони, а саме компроміс. Бо коли люди думають одноосібно вони часто роблять великі помилки. Тому не вірю в однопартійну систему. Саме тому вважаю, що в країні повинні бути партії, котрі вступають в протиріччя один одному , але в головному зостаються спільні. І головне те Вільна Україна, а вже путь вибираємо спільно, завдяки компромісу. Наприклад націоналісти та ліберали.

Перед тим, як йти на стрілку до Порошенка, Олланда та Меркель Путін зібрав воровську сходку, радбез росії. Чомусь вони вирішили, що вони в виграші і вирішили і далі давити на норманів. Вимагає визнати ДНР та ЛНР у повному складі в составі Україні ,як суб’єктів господарювання та політичного бомонду. Чи вдалося то? Взнаємо пізніше.
Але то вже не так просто, коли у нас є майдан. Щоб там Порошенко не вирішив він знає, що люди можуть вийти і відстояти своє. Якщо в Путіна позаду Москва і відступати нікуди, то в Порошенка позаду Майдан і ой як пече, коли шини палають. Отже не буде він доводити до стану шашлика. Він не такий хоробрий, як Янукович, і не такий дурний, як Янукович.
А от що насправді буде робити Європа та Штати побачимо. Сьогодні будуть Щоки надувати, а от завтра?

Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, друзі пізнаються в біді. Аллах Акбар!
Росія – думати можна все, що завгодно, тільки мріями себе не врятуєш.

Струсоніть себе українським роком з прямо ранку, на Радіохвилі! Треба діяти.

Степан Стецько