У Дніпропетровську готують облаву на активістів та добровольців?

0
76

Вчора з облпрокуратури я отримала інфу, що за прямої вказівки ГПУ в Дніпрі знов готуються облави, де все по фен-шую : обшуки, затримання, катування, намагання вибити покази та інші елементи маски-шоу.

І знов, як не дивно, об’єктом атаки є не корумповані чиновники і не бонзи Партії Регіонів, які знов підняли свої підзниклі було голови, а прості хлопці-добровольці,що воювали разом з ПС та Дніпром-1, та які протягом майже полутора років на своїх плечах утримують наше небо. Сидоревич, Зенін, Єсауленко, Малишенко, Бук, Бачинський, Харахулах, Михайлов- подання слідчих УМВС на обшуки та затримання членів громадського формування ” Січ-захист”, були спрямовані до Бабушкінського та Жовтневого районних судів м.Дніпропетровська.
Доречі, серед цього списку троє помічників нардепа Андрія Денисенко,якого вже не раз згадували як опонента влади, якого можуть позбавити депутатської недоторканості через надмірну активність в опозиції.

Я гадаю, більшість з вас пам’ятає березневі події у Волновасі, коли загинув спіробітник СБУ. Я досі не розумію, як можна було зрежесувати такий гавняний сюжет, домішавши до трагічної історії купу абсолютно непричетних людей, подій і фактів.
Тоді громом серед ясного неба прозвучали громкі обвинувачення: Гордеєв-цинічно та в притул застрелив у потилицю безвинного офіцера, що чудом примчався виручати затриманих хлопцями горілчані фури. При чому діяв він не сам, а цілим бандугруповуванням, фінансуємим чи то Андрієм Денисенко, чи то Геннадієм Корбаном на пару зі Святославом Олійником, чи то прямо Кремлем навпіл з Моссадом, діючому на доручення інопланетного гостя.
При цьому на тлі тих буремних подій голосно та гучно, як пердок на всю країну, з вуст Найєма та Лещенка, які зараз покривають йовбаків та інше лайно на Закарпатті, пролунала назва охоронної агенції “Січ”, яка начеб-то з автоматами батальона “Дніпро-1” захопила офіс Укрнафти.
От навіть зараз, просто друкуючи це, я відчуваю себе повним полудурком, але великі мужі верезли це на повному сурьозі.
Потім була заява Авакова, що строптива агенція, яка працевлаштовувала хлопців, що поверталися із АТО та щиро заперечувала свою участь в цих подіях позбавлена ліцензії і, о диво!, за три дні таке рішення дійсно було винесено.
Проте станом на зараз справа лізе і рветься на очах: четверо хлопців випустили під заставу, один з них поранений Кіборг, Дмитро Канівець, який, нажаль, під час ув’язнення втратив можливість відновити руку, другий- нещодавно отримавший статус УБД боєць, якому ногу прострелили при затриманні, доказів існування угруповування як не було, так і не має а медична експертиза показала, що в загиблого стріляли не ззаду і не в притул, та й взагалі, не виключено, що це був самостріл..
Охоронна агенція “Січ” також за цей час відновила свою ліцензію, оскільки Державним комітетом з питань регуляторкої політика та підприємництва за апеляційною скаргою підприємства було скасовано незаконний наказ МВС та поновлено дію ліценцзії. І от знов-попередження, що обшуки будуть в приміщеннях охоронної агенції та вдома у більшості активістів Січі, яких планується затримати. І на моє питання, з яких, вибачте, справ -мені щиро і пошепки повідомили, що є задача нейтралізувати хлопців, які цього тиждня мали вирушати на ….Чернигів, де в составі мобільних груп відслідковувати купівлю голосів, а згодом, відловлювати каруселі, вже заплановані на користь провладного кандидата-Березенко проти Генадія Корбана.
Так, так, 205 виборчий округ шле вам свої палкі вітання і не хоче бачити людей, що з автаматами в руках охороняли на президентських виборах 4-ри дільниці, що відкрилися в Донецькій області і потім так само, з автоматами в руках, везли бюлетені до ЦВК.
Настільке не хоче, що для виконання цієї сверхзадачі за інформацією мого візаві, до Дніпра висунуласть група підтримку з ГПУ. І задачі поставлені прямі-закрити, залякати, зайняти. Бо після Мукачевого нашим можновладцям -страшно. Страшно, шо капець. Страшно за свої шкури, палаци і машини. Страшно, що ці кляті ” холопи”, що надихалися повітря свободи, вже більше не стануть в ярмо. Страшно, що вони прийняли для себе свідомий вибір -воля або смерть. І що вони навчилися воювати..

P.s Згадалося як рік тому, в такі ж липневі дні ми виловили перші ухвали про обшуки та арешти добровольців ПС- бази в Великомихайлівці, приміщень Яроша, Манька та інших. Тоді система була щє заслабкою та дала задки, зажувавши всі ці папери в своїх нетрях.. Сподіваюся, зараз вона включить мозок і зробить вигляд, що все це мені просто примарилось. А якщо ні-то тим швидше ми всі разом увімкнемо режим перезавантаження