Гройсман почав маніпулювати проектами законів

0
68

Висновки тижня.Чудові. Чому ? Шустер.

Гнійник прорвався. Хто винний?
Коломойський? Навряд. Йому то все немає ніякої різниці. Підставити поршенка?? Та ну, той сам себе стільки підставляє!

Що до влади. Пороусенко загрався. Він як Янукович почав жити у віртуальному світі.
Зміни в конституції камуфльованої диктатури, тепер зрозумілі розмови Гройсмана про новий формат Ради, де він пропонує спростити і йому віддати право на зняття недоторканності. Знову те саме Закон для всіх, а своїм все. Яка тоді недоторканність? Коли хоче Гройсман знімає, хоче ні, або зі всіх або ні. Це те саме було в законі 16 січня від Януковича.
Гройсман постійно маніпулює проектами законів. Проходять тільки ті що на догоду Порушенку і його клану. А голосування коли за проект проект по 4- 5 разів голосують?. Це що? Продавлювання необхідного рішення.
Ніхто не має ілюзій з приводу корупції в парламенті, але використовувати шантаж тією інформацією тому, що в руках президента і суди і прокуратура. Слава Богу, ще Аваков не повністю підконтрольний Порушенку.
І тільки частина монархістів по роду племінні не хоче бачити реальності. Продовжують молитися на образ порушенко. Вони що, не бачать що діється? Ціьнахабливі та брехливі рожі? Масово повертаються регіонали у владу, на нових виборах ті самі регіонали, які гнобили та грабували Україну. Хочуть по нову закріпити в місцевій владі. Луценко відробляє своє звільнення під час влади Януковича. А чого варта здача Харкова поршенком Керенсу. І Луценко це все пояснює доцільністю. Так доцільністю длянього. Ні не можу на них навітьдивитися , їх обличчя вже в телвізор не влазять. від їх святості Телевізор просто не витримує.
Порушенко лайно! Він саме продовжує той варіант, який би був, якби Янукович підписав асоціацію з Європою. У внутрішньому стані країни нічого б не змінилося, а на зовні подавалася б картинка лібералізму та свободи.
Завдяки його дурості та самовпевненості гній прорвало, показове покарання Мосійчука не зірвало оплески, а навпаки, тільки поставило питання про багато речей. Сьогодні вже з’являються матеріали про торгівлю зброєю з Сирією пана порушенко через офшори та своїх людей. Ну всі президенти у нас цим балувалися, та це і не дивно традиція, але ж не під час війни. Порушенко плоть від плоті кров від крові тих чотирьох президентів, які довели країну до зубожіння. І він теж дере та жере і не може нажертися, але лусне вся його обманка. Брехня не виживе.
Він був самозакоханий бізнесен, але ніяк не політиком. він навіть не міг зрозуміти тієї поради Луценка. Вони відкрили скриньку Пандори і отримають по повній. Україна не Росія. Вони так нічого і не зрозуміли. Все живуть надією а раптом Росія…

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here