Радикальна партія допомагає родині "кіборга"

0
73

Катя і Вікторія. Дружина і донька загиблого в Донецькому аеропорту Героя Дмитра Андрусенка.

Ми взяли і цю сім’ю під опіку. Але є момент, який важко описати пристойними словами… Вже не один місяць, як виявилось, що Катя не отримує допомогу по втраті годувальника. Уявляєте! Її чоловік, Герой, віддав життя за Україну, і їй ще треба комусь щось в судах доводити! Суки! Стріляти за таке треба продажних чиновників. 2 червня у Каті суд, на якому обов’язково будуть народні депутати від Радикальної партії і бойові побратими Дмитра.

Катя – тендітна, але дуже сильна жінка. Попри те, що пережила таку втрату, старається підбадьорити тих, хто зараз на війні, і тих, хто повернувся з фронту. Вона дуже гордиться своїм чоловіком. І виховує донечку змалечку бути патріоткою і гордитися татом та іншими Героями…

А дівчинка… Їй всього 11 місяців. Тата живим вона не бачила. І не побачить – його вбив Путін. До чого символічно, що це маленьке янголятко назвали Вікторією. Victoria на латині – це Перемога. Наша Перемога над окупантами і олігархами обов’язково буде. І ми помстимось за Дмитра і за інших, кого забрала у нас Московська орда. Слава Україні! Смерть окупантам!

Олег Ляшко